"Şampiyonluk istiyoruz. Üst üste 4, 5 olursa büyük başarı olur"

"Şampiyonluk istiyoruz. Üst üste 4, 5 olursa büyük başarı olur"

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Caner Erkin, BJK TV'ye konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın başarılı sol beki Caner Erkin, Beşiktaş TV'den Mert Közoğlu'na özel röportaj verdi. İşte Caner'in açıklamaları: "En son Çin'e gittiğimizde hava nemli ve sıcaktı. Maç oynadık döndük. Sonra buraya geldik. Az bir süremiz kaldı. 6 Ağustos'ta Süper Kupa maçımız var. En iyi şekilde hazırlanıyoruz.

Hazırlık maçlarının sonucuna bakmamak lazım. Daha hazır değilim. Ağrılarım var hissediyorum, bu ağrılar 1 sene devam edecek denilmişti. En iyi şekilde lige gireceğimi düşünüyorum. Her şampiyonluk zor. Bu sene şampiyon olursak bir anlamı olur. Üst üse 4, 5, 6 olursa büyük başarı olur. Her sene şampiyonluğu göğüslemek zorundayız. Elimizden gelen herşeyi yapacağız.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak istiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Artık üstüne koymalıyız. Bizim gibi kaliteli bir takımın bunu başarması lazım. Bunu yapacak kalitedeyiz. Devler Ligi'nde Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final mi? UEFA Kupası mı? diye sorarsanız Ben UEFA'yı tercih ederim. Gidebildiğimiz yere kadar gideriz inşallah.

Takım arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Herkese saygılıyım. Ben de küçüklerime ve büyüklerime saygı duyuyorum. Abi kavramını pek sevmiyorum. Bir yere geldiğinizde aynı konuları konuşmalısınız. Aynı seviyede futbolcularız. Saha içinde bana abi demesinler. Saha içi çok farklı. Herkesle iyi anlaşıyoruz.

Kazanmayı çok istiyorum. Kazanma hırsımı kaybedersem futbol oynamayı bırakırım. Beşiktaş taraftarı da bu azmi bırakmıyor. Böyle çevirdiğimiz maçlar var. Benfica, Galatasaray maçlarını çevirdik. Son dakikaya kadar savaşıyorum. 1 dakikada herşey değişiyor. Taraftar çok büyük bir etken. Hakem bile etkileniyor. Onun için taraftarla uyum içinde olmalıyız.

Saha dışında maçı izlemek imkansız benim için. Takıma katkı yapamıyorsun. Çok zor dışarda olmak benim için. Şükran Ovalı koyu Beşiktaşlı. Ağladığı zamanlar oluyor. Sen başka takıma gidersen ben Beşiktaş formasıyla o stada giderim. O hayatımın anlamı. O tribünde olunca bana daha fazla şevk geliyor.

Saha içinde agresif, hırslı, kaybetmekten nefret eden biriyim. Saha dışında da sakin, neşeliyim. Maç çok farklı benim için kendimi kaptırıyorum. Beşiktaş taraftarı bizi son dakikaya kadar desteklesin. Biz de herşeyimizi verelim."

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.
Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :