Şampiyonluk yolunda... Muhtemel 11'ler, son detaylar...

Şampiyonluk yolunda... Muhtemel 11'ler, son detaylar...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasını, Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Koray Gençerler olacak.

Hakem Bülent Yıldırım
Beşiktaş, Bülent Yıldırım yönetiminde oynadığı son 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Bursaspor ise Bülent Yıldırım yönettiği son 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Bülent Yıldırım, bu sezon Beşiktaş'ın 3 maçını yönetti. Siyah-beyazlılar bu maçların 3'ünden de galip ayrıldı.

Tüm biletler satıldı
Bursaspor-Beşiktaş maçı için tüm biletler satıldı. Timsah Arena kapalı gişe olacak. Siyah-beyazlılara ayrılan 2050 kişilik yerde hınca hınç dolacak. Beşiktaş taraftarı İstanbul'dan 50 otobüs ile Bursa'ya varacak.

Yönetim tam kadro
Beşiktaş yönetimi, Bursaspor deplasmanında tam kadro halinde takımın yanında yer alacak. Hafta boyunca tesislere giderek teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelen Başkan Fikret Orman ile yönetim kurulu üyeleri, Bursa’da protokol tribününde yer alacak.

Beşiktaş'ın büyük üstünlüğü
Beşiktaş son 5 yılda oynanan maçlarda Bursaspor'a büyük üstünlük kuruyor. Son 5 sezonda oynanan 10 maçta siyah-beyazlıların 8 galibiyeti bulunuyor. 1 maç berabere biterken, 1 maç ise Bursaspor galibiyetiyle sonuçlandı.

Beşiktaş'ta 2 oyuncu ceza sınırında
Sarı kart sınırında bulunan Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta oynanacak olan Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecekler.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i
Fabri
Gökhan-Marcelo-Tosic-Adriano
Atiba-Oğuzhan
Quaresma-Tolgay-Babel
Aboubakar

Bursaspor'un muhtemel 11'i
Harun
Jovic, İsmail Konuk, Sivok, Aziz Behich
Faty, Merter
John, Batalla, Onur
Stancu