Şenol Güneş: "Düşündüğümüz yere gelebilmiş değiliz"

Şenol Güneş: "Düşündüğümüz yere gelebilmiş değiliz"

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve Adriano basın toplantısı içni gazetecilerin karşısına çıktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş basın toplantısında şunları söyledi:

"Çeyrek finale gitmek için bu adımı atmak zorundayız. Deplasmanda aldığımız sonuç iyi ama yeterli değil. Yarın kazanmak istiyoruz. Bir galibiyetle tur atlamak bizi mutlu eder.

Çeyrek finali yakalama heyecanı hepimizde var ancak bunun kolay olmadığını biliyoruz. Nisan ve Mayıs'ı UEFA'da görmek istiyoruz. Her maç kendi içinde zorluklar taşır, baktığımız zaman hala düşündüğümüz yere gelebilmiş değiliz.

Marcelo ve Babel'in durumlarına bugün, yarın antrenmanda bakıp karar vereceğiz. Güzel futbol oynamak her zamanki hedefimiz. Şahsıma ve takımıma gösterilen övgüye teşekkür ederiz.

Her maç kendi içinde zorluklar taşıyor. Yarınki maça heyecan ve coşkuyla başlayacağız. Yarınki maçta Türkiye adına yarışıyoruz. Büyük kalmak ve büyüklüğünü göstermek daha da zor. Türkiye adına yarışıyoruz. Bunun bilincindeyiz. Bütün oyuncularımız hazır. Madem bu işi yapıyoruz, biz de her zaman en iyisi olmak için uğraşacağız.

Şu an için ciddi boyutta takımı etkileyecek bir fiziksel yorgunluk yok, yarın oynayıp oynamayacağı belli olacak oyuncular var.

Rakibin durumu ve kendi durumumuza göre ideal 11'i çıkartmaya çalışacağız. Marcelo'nun durumu önemli. Tosic'in durumu iyi. Tosic'in bir sıkıntısı yok sanırım, hiçbir oyuncumuzun olumsuz baktığını düşünmüyorum, futbol hatalar oyunu. Daha az hata yapan takım olup, istediklerimizi sahaya yansıtarak turu geçmek istiyoruz.

Ligde oynadığımız son müsabakanın temposu çok yüksekti, yorgunluk var ancak biz bunu aşacak güce sahibiz. Yarın tüm sıkıntıları aşacak güçteyiz.

Vodafone Arena açıldığından beri taraftarımız hep yanımızda oldu. Hatta önümüzde oldular enerji bakımından.

Rakip kim olursa olsun kendi oyunumuzu oynayacağız. Ama kompakt bir oyun oynamaya çalışacağız. Hücumsa hücum, defanssa defans. Yarın hep beraber kompakt oyun oynamalıyız. Bunu çoğu maçta yapabiliyoruz.

Henüz ortada bir şey yok, UEFA madem bizi ilk 4 şampiyonluk adayı arasında gösterdi, bari ilk sırada gösterseymiş. Bu takımı hep finalde görmek istiyoruz derler. Finale götürdün bari kupayı da kazandır! (Gülerek)

Önümüzdeki engelleri iyi görüp aşarsak, olur. Hedefimiz bugün itibariyle Olympiakos'u aşıp çeyrek finale kalmak."