Şenol Güneş: "Galip gelirsek Fenerbahçe..."

Şenol Güneş: "Galip gelirsek Fenerbahçe..."

Şenol Güneş'in son motivasyon konuşmasının bugün gazetelerde yer alan farklı bölümlerini, Ajans Beşiktaş olarak bir araya getirdik. İşte Güneş'in futbolcularına verdiği mesajlar...

Ajans Beşiktaş Derleme - Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu mücadelesinde Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularına önemli bir konuşma yaptı.

"TEK GOL ATAMADIĞIMIZ TAKIM"

Bu sezon ligde gol atamadıkları tek takım olan Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş oyuncularına moral aşılıyor.

Hafta boyunca ipleri elinde tutan ve derbi atmosferini öğrencilerine her an hissettiren teknik direktör Şenol Güneş, hem temkinli hem de motive edici konuşmalar yaptı.

"OYUNUN İLK DAKİKALARINDA BASKI KURACAĞIZ"

Güneş “Türkiye Kupası'nda bir nevi erken final maçına çıkacağız. Karşılaşmanın Vodafone Arena'da oynanacak olması bizim için büyük bir avantaj. Oyunun ilk dakikasından itibaren rakibimiz karşısında taraftarımızın da desteğiyle baskı kurup orta sahada maçı kilitleyerek etkili hücum hattımızla bu maçı kazanacağız” dediği öğrenildi.

"BU KEZ FARKLI OLACAK"

Kadiköy'de oynanan karşılaşma anlayışı ile sahada olmayacaklarını oyuncularına aktaran Şenol Güneş “Bu kez rakibimizi kilitlemeye yönelik değil devirmek için oynayacağız. Bundan dolayı bu maçta her şey farklı olacak” dedi.

"TEK MAÇ İLE TUR GEÇİLECEK"

Tecrübeli çalıştırıcı, saha ve seyirci avantajına sahip olduklarını söylerken “Tek maç sonunda turu geçen bir takım olacak. Biz evimizde taraftarımızın desteğiyle oynayacağız. Sizler o desteği arkanıza aldığınızda bu zamana kadar çok iyi iş çıkardınız. Sizden yine aynısını yapmanızı bekliyorum.

"KEYİF ALIN, KEYİF VERİN"

Bu maçı telafisi olmayan bir maç olarak görmeyin. Sahada yine keyif alın, keyif verin. Birlikte hareket ettiğinizde neler yapabileceğinizi defalarca gösterdiniz. Sahada sakin kalın, panik yapmayın." dedi.

"O MAÇI UNUTUN"

Kayseri’ye mağlup olan Kanarya’nın sezon genelinde sergilediği büyük maç konsantrasyonunu örnek gösteren deneyimli teknik adam, “Geçen haftaki F.Bahçe sizi kesinlikle aldatmasın. O maçı unutun. Çok önemli oyuncuları olan rakiple oynayacağız. Derbilerin havası her zaman çok farklıdır. Rehavet istemiyorum. Galibiyet dışında aksi bir sonuca kesinlikle tahammülüm yok.

"KUPAYI 2. PLANDA TUTMUYORUM"

Zirve yarışında hala Kanarya’nın ciddi bir rakip olduğunu belirten başarılı hoca, “Bizim için her maç önemli. Sakın kupayı 2. planda tutuyorum gibi bir algı oluşmasın. Fenerbahçe’yi eleyerek kupada daha da iddialı konuma geleceğiz. Taraftarımız önünde iyi bir futbolla kazanacağız. Beşiktaş’ın hedefi her yerde birinciliktir.

"GALİP GELİRSEN FENER'İN İŞİ BİTER..."

F.Bahçe kazanıp bizim maçtan itibaren ligde de çıkışa geçmek isteyecektir. Sakın bu fırsatı vermeyin. Eğer galip gelirsek F.Bahçe’nin işi biter. Hem ligde hem de kupada önümüz açılır” ifadelerini kullandı.

"YARA SARMAK İSTEYECEKLER"

Güneş ayrıca, "Rakibimiz bu maçı ligde de yeniden çıkışa geçmek için bir araç olarak görecek. Yaralarını bu maçla sarmak isteyecekler. Bu nedenle galibiyeti çok isteyecekler. Ancak sizler kendi gücünüzün, kalitenizin farkında olarak sahada yer alın. Arkanızda binlerce taraftar olacak. Onları ve kendinizi mutlu etmek için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Sadece oyuna konsantre olur, birlikte hareket ederseniz istediğiniz sonuç da gelecektir” ifadelerini kullandı. (Vatan/Erdal Cömert, HT Spor/Kartal Yiğit ve Fanatik/Orhan Yıldırım)

Etiketler :