Şenol Güneş harekete geçti!

Şenol Güneş harekete geçti!

Şenol Güneş oyuncuları üzerinde oluşan baskıyı kırmak için harekete geçti.

Ajans Beşiktaş - Kara Kartal’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş; Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında kaybettikleri 5 puanın ardından takımda oluşan negatif havayı dağıtmak için harekete geçti.

Dünkü idman öncesinde oyuncularıyla biraraya gelen şampiyon hoca, geçen sezon elde ettikleri başarıyı bu sezonda da tekrarlamaya yakın olduklarını belirterek, ikinci Başakşehir’le olan farkın 2’ye inmesini değil önlerindeki maçları düşünmeleri gerektiğini söyledi. Güneş, “Şampiyonluk için bizi fark daha fazlayken erkenden şampiyon ilan edenler şimdi ise kupaya uzak olduğumuzu söylüyor. Bu tarz söylemlere kulaklarınızı kapatın. Çünkü biz hâlâ aynı yerdeyiz ve ligin zirvesindeyiz. Önümüzde 4 kritik maç var ve hepsini kazanarak kupaya ulaşan takım biz olacağız. Bunu geçen sezon başardık, yine elde edeceğimize yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

"Hatalardan ders çıkaracağız"

Son dönemde üst üste yapılan hatalar sebebiyle puan kayıpları yaşadıklarını yıldızlarına hatırlatan Şenol hoca, “Eksiklerimiz ve sakatlanan oyuncularımız oldu. Bunlar bizi etkiledi. Bazı oyuncular form düşüklüğü yaşadı. Ama benim de hatalı olduğum durumlar var. Kazanılan bir şey olmadığı gibi kaybedilen de bir durum yok. Ben de dahil herkes hatalarından ders çıkaracak. Böylelikle 4 maçı kayıpsız geçip istediğimizi alacağız” diyerek hedefi gösterdi.(Fanatik-Orhan Yıldırım)