Şenol Güneş, kapıları kapatıyor! "Bugünlerde ailenizle bol bol vakit geçirin, sonra da hepsiyle vedalaşın"

Şenol Güneş, kapıları kapatıyor! "Bugünlerde ailenizle bol bol vakit geçirin, sonra da hepsiyle vedalaşın"

Güneş, futbolcularını mart sonuna kadar kampa alıyor “Eşinizle, çocuğunuzla, sevdiğinizle vakit geçirin; sonra da hepsiyle vedalaşın. Bir ay için önce Allah’a, sonra bana emanetsiniz. Tarihe geçme şansını kaçırmayın”

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, üç cephede birden yapacakları zorlu maçlar öncesinde futbolcularının adeta dış dünyayla tüm bağlantısını kesme kararı aldı. Tecrübeli çalıştırıcının, Karabük karşısında alınan 5-0'lık zafer sonrasında oyuncularıyla özel bir görüşme yaptığı ifade edildi. Güneş; 16 Şubat'ta Konyaspor deplasmanı ile başlayacak olan ve 18 Mart'ta Başakşehir deplasmanına kadar davam edecek olan zorlu periyot için oyucularından 'dışarısıyla' tüm bağlantılarını kesmelerini istedi.

YETENEK VE YÜREK VAR
ÜST üste birbirinden zorlu 8 karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Güneş, şu ifadeleri kullandı: "Bugünlerde eşinizle, çocuklarınızla, sevgilinizle bol bol vakit geçirin; sonra da hepsiyle vedalaşın. Çünkü bir ay boyunca hepiniz önce Allah'a sonra da bana emanetsiniz. Bu dönemde Beşiktaş'a ve Türkiye'ye aitsiniz. Bu bir aylık süreç içinde kahraman olup, adınızı tarihe geçirme şansına sahipsiniz. Hepinizde bunu yapacak yetenek de var, yürek de var. Sadece hayal edin. Bayern'i elemiş, Fenerbahçe karşısında tur atlamış, Başakşehir'i de yenmişsiniz!"

ZORLU PERİYOD BAŞLADI
KARA Kartal, Şubat ve Mart aylarında birbirinden keskin virajlardan dönecek. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında oynadığı maçların ardından Süper Lig'deki karşılaşmalarda zorluk çeken ve önemli puan kayıpları yaşayan Beşiktaş'ı, 1 aylık süreçte çok zorlu bir fikstür bekliyor. (Fotomaç)

Etiketler :