Şenol Güneş: "Kimseden korkumuz yok, erteleme istemiyoruz"

Şenol Güneş: "Kimseden korkumuz yok, erteleme istemiyoruz"

Beşiktaşlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş gibi Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçının ertelenmesine ihtiyaçları olmadığını belirterek, “Biz her zorluğun altından kalkabilecek kalitede bir takımız” dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş gibi futbolcuların da Ziraat Türkiye Kupası yarı final turundaki Fenerbahçe maçının ileri bir tarihe ertelenmesine soğuk baktıkları ortaya çıktı.

Başkan Fikret Orman geçtiğimiz hafta bir görüş olarak üç kulvarda üst üste oynayacakları zorlu maçlar nedeniyle kupa karşılaşmasının ertelenmesi gerektiğini ifade etmişti. Milliyet'in haberine göre siyah-beyazlı oyuncuların ise “Biz bu yoğun dönemden çıkabilecek kalitede bir takımız” diye konuştukları belirlendi.

Kendi aralarında fikstür değerlendirmesi yapan kaptanların başını çektiği Beşiktaşlı futbolcuların, “Fikstüre baktığımızda tüm rakiplerimiz güçlü takımlar. Şampiyonlar Ligi’nde neler yaptığımızı herkes gördü. Kimseden korkumuz yok. Geçen sezonki gibi kenetlenmemiz halinde, Şubat ayındaki her zorluğun altından kalkabiliriz” diye konuştukları öğrenildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in Karabükspor maçından sonra ertelemenin çok gerekli olmadığını vurgulaması nedeniyle, Beşiktaş Yönetimi de bu konuyu gündemden çıkarma kararı aldı. Türkiye Futbol Federasyonu’na erteleme başvurusu yapmayı düşünmeyen siyah-beyazlı yönetimin, Beşiktaş’ın zorlu maratondan daha güçlü bir şekilde çıkacağına inandığı aktarıldı.

Tüm antrenman programını yoğun fikstüre göre ayarlayan teknik heyet, üç kulvarda yarışmanın takımı olumsuz etkilemeyeceğini yönetime bildirdi. Sezonun ilk yarısında Ziraat Türkiye Kupası maçları ve Almanya’da kazanılan Leipzig karşılaşmasının az süre alan oyuncuları mental, fizik olarak hazır tuttuğuna dikkat çeken teknik heyet, önlerindeki zorlu maratonu da sorunsuz atlatacaklarını ifade etti.

Konu kapandı

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, TFF’ye erteleme talebinde bulunmayacaklarını açıkladı. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakipleri Fenerbahçe’nin ertelemeye karşı olması ve konunun polemiklere yol açabileceği düşüncesiyle başvuru yapmamaya karar verdiklerini belirten siyah-beyazlı yönetici, “Beşiktaş’ın kadrosu tüm kulvarlarda mücadele edecek kadar güçlü. Tek isteğimiz taraftarlarımızın takımlarını her zeminde desteklemeleridir. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağımız Bayern Münih maçlarında da başarılı sonuçlar elde edip milletimizi sevindirmek istiyoruz” dedi.

Etiketler :