Şenol Güneş oyuncularını uyardı

Şenol Güneş oyuncularını uyardı

Şenol Güneş, yıldızlarına, Yeşil-Beyazlılar’la oynayacakları maçın kendileri için oldukça kritik olduğunu söyledi ve ekledi, “Kimse Bursaspor’un ligdeki yerine ve son maçlarda aldığı sonuçlara aldanmasın. Artık hata lüksümüz yok”

Ajans Beşiktaş - Kara Kartal’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, eski takımı Bursaspor’la pazartesi günü oynayacakları mücadele öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Spor Toto Süper Lig’de çıktığı son 3 maçta kalesinde 16 gol görerek düşme potasının 2 sıra üzerine gerileyen Yeşil-Beyazlılar’ın hafife alınmaması gerektiğini belirten Güneş, bu konuda öğrencilerinden dikkatli olmalarını istedi.

Dünkü idman öncesinde yıldızlarını etrafına toplayarak konuşan 64 yaşındaki teknik adamın, “Şampiyonluk yarışında hiç hesapta olmayan üst üste 2 kayıp yaşadık. Başakşehir’e 3, Fenerbahçe’ye ise 2 puan kaptırdık. Artık hata yapma lüksümüz yok. Kimse Bursaspor’un ligdeki yerine ve son maçlarda aldığı sonuçlara aldanmasın. Ciddiyetimizi bozmadan sahada 90 dakika boyunca mücadele edip kazanacağız” dediği öğrenildi.

‘Zorlu bir atmosfer bizi bekliyor’

Yeşil-Beyazlılar’ın bu karşılaşmayı ‘sezonun telafisi’ olarak gördüğünü söyleyen Şenol hoca, “Bursa deyip geçmeyin! Bizi zorlu bir atmosfer bekliyor. Hata lüksümüz yok. Herkes şampiyonluk için elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda” diyerek hedefi gösterdi.(Fanatik)