Şenol Güneş sıkı yönetim ilan etti! Yasak geldi...

Şenol Güneş sıkı yönetim ilan etti! Yasak geldi...

Süper Lig'de liderlikteki yerini perçinleyen Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş sıkı yönetim ilan etti.

Ajans Beşiktaş - Takımın motivasyonunu üst düzeyde tutmak isteyen tecrübeli teknik adam, ligin 25. haftasında oynanacak Antalyaspor maçına kadar Nevzat Demir Tesisleri'nde, takımdan ve görevlilerden başka kimseyi görmek istemiyor. Sezon sonunda hem Avrupa Ligi kupasını hem de Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen 64 yaşındaki teknik adam, bu süreçte ciddiyeti elden bırakmıyor. Bu konuyu yöneticilere ileten Güneş, takımın kendi başına kalmasını ve herhangi bir dış unsurdan etkilenmemesini istediğini bildirdi.

Zaman zaman kulüp yöneticilerinin, Beşiktaş derneklerinin, öğrencilerin ve misafirlerin ziyaret ettiği Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri, 19 Mart'ta oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçına kadar dış dünyaya kapanmış oldu. Beşiktaşlı yöneticilerin de bu konuda teknik direktör Şenol Güneş'e hak verdikleri ve takımın içinden geçtiği zorlu süreçten başarıyla çıkması için her türlü desteği sağlayacakları kaydedildi.

Beşiktaş, Mart ayı itibariyle zorlu maçların ardı ardına geleceği yoğun bir sürece giriyor. İlk olarak 9 Mart'ta UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Yunanistan temsilcisi Olimpiakos ile deplasmanda karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, o maçın 3 gün sonrasında 12 Mart'ta Vodafone Arena'da, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde önemli bir ivme yakalayan ikinci yarının flaş ekibi Kayserispor'u konuk edecek.

Kayserispor maçının ardından rotasını tekrar Avrupa Ligi'ne çevirecek olan Beşiktaş, Olimpiakos'la Vodafone Arena'da son 16 turu rövanş maçına çıkacak. Karşılaşma 16 Mart Perşembe günü oynanacak. Zorlu peyiyodun son maçı ise Beşiktaş'ın 114. kuruluş yıl dönümü olan 19 Mart'ta Antalyaspor deplasmanında. Ligdeki son 14 maçında sadece 2 mağlubiyet alan Akdeniz ekibi, Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor. (Yeni Şafak / Süleyman Hatısaru)