Şenol Güneş, takımı uyardı: "Artık hata istemiyorum"

Şenol Güneş, takımı uyardı: "Artık hata istemiyorum"

Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazarak, 2. tura yükselen Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 9-0 kazandığı maçın rövanşında Grandmedical Manisaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 6. tura ismini yazdıran Beşiktaş artık Süper Lig'de çıkış yakalamak istiyor.

Ajans Beşiktaş - Ligde bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen siyah beyazlılar ilk yarının son iki maçında kayıp yaşamak istemiyor. Kupa maçının ardından Manisa'dan dönerek hafta sonunda Osmanlıspor ile Vodafone Park'ta oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan beşiktaş bu mücadelede kazanmaktan başka birşey düşünmüyor.

Teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına her fırsatta kalan iki maçtan galip ayrılıp, ligin ilk yarısını 33 puanla tamamlamaları gerektiği yönünde uyarılarda bulunuyor. Tecrübeli çalıştırıcının, futbolcularını "Bu sezon Süper Lig'de gereksiz puan kayıpları yaşadık, kredimizi tükettik, artık hata istemiyorum" sözleriyle motive etmeye çalıştığı bildirildi.

Osmanlı ve Sivas sınavlarından 6 puan çıkarmayı hedefleyen Beşiktaş'ta Manisa karşısında forma giyen yedek oyuncuların performansının da teknik heyeti memnun ettiği belirtildi. Bu arada Şenol Güneş'in Osmanlıspor ile pazar günü oynanacak karşılaşmada özellikle son maçlarda gol vuruşu eksikliğiyle dikkat çeken Oğuzhan Özyakup'u kenara çekip, yeniden Talisca'ya 11'de forma şansı tanıması bekleniyor. (Bein Sports)

Etiketler :