Şenol Güneş: "Talisca seneye Cenk'e rakip olabilir"

Şenol Güneş: "Talisca seneye Cenk'e rakip olabilir"

Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Sivasspor'u konuk etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı takım müsabakayı, Talisca, Babel ve Larin'den gelen gollerle 5-1'lik skorla kazandı. Cyle Larin ve Anderson Talisca, ikişer gol atma başarısı gösterdi. Beşiktaş, ligde alınan diğer sonuçlar sonrasında sezonu dördüncü sırada bitirdi.

Müsabakanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş "Bize yakışmayan bir yerdeyiz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Şampiyonluğu hak ettik ama Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçlar bizi etkiledi. Bütün oyuncularıma iyi tatiller diliyorum ama şunu bilmeleri gerekiyor seneye takımda yer almaları için daha fazla çalışmaları gerekiyor. Oyuncularım ile gurur duyuyorum. İlk yarıda kaybettiğimiz 21 puan ve ikinci yarıda kaybettiğimiz 10 puan bize yakışmadı. Mazeretler bizi kurtarmaz. Taraftarlarımızdan özür diliyorum." dedi.

Şenol Güneş, Anderson Talisca'nın takımdan ayrılacağı ile ilgili de şu ifadeleri kullandı; Talisca maalesef gitti. Devre arasında gitmişti. Talisca’nın gitmesine tabii ki üzüldüm. Ama üzülmek, şikayetçi olmak anlamına gelmiyor. İç dünyadaki sorunları herkes kendine göre kullanıyor. Ben hiçbirinize, takımdaki oyuncuların gidip gelmemesiyle ilgili konuşmadım. Talisca’nın gittiği de bilindiği için söyledim. Bütün kararları yönetim veriyor. Bu zamana kadar ki başarıları da yönetim bu şekilde sağladı. Elimizdeki oyuncularla ilgili yönetime fikrimi söylüyorum ama kararları onlar veriyor. Devre arasında Talisca gitti diye size açıklama yapsam, doğru olmaz. Tosic’in gitmesini ister miydim, ama yönetim böyle uygun gördü. Burada yönetim-hoca kavgası yok, hiyerarşideki yapıyı anlatıyorum ben. Talisca devre arasında gitmişti. Hangi takıma transfer olduğunu söyleyemem. Cenk’e rakip olabilir” dedi.

Etiketler :