Şenol Güneş yeni hedefi belirledi

Şenol Güneş yeni hedefi belirledi

Devler Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda devirmeyi başarıp puanını dokuza çıkaran Beşiktaş'ta yüzler gülüyor.

Ajans Beşiktaş - Zorlu bir süreçten geçen siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde hem moral buldu hem de UEFA'dan 1.5 milyon euro galibiyet parası almaya hak kazandı. Şu ana kadar sadece grupta aldığı 3 galibiyet için kasasına 4.5 milyon euro giren Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'da oldukça memnun.

Medipol Başakşehir maçına yüksek moralle hazırlanan Beşiktaş'ta tek hedef 3 puan alıp, ligde de iyi bir konuma gelebilmek.  Galip gelmesi durumunda 17 puana yükselecek olan Beşiktaş, böylece puan olarak da Başakşehir'in üstüne çıkmış olacak.

Cezalı Babel dışında takımda eksik futbolcu bulunmazken, Şenol Güneş'in şu ana kadar ligde istediği performansı alamadığı oyuncularına konsantre konusunda uyarılarda bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçlarda daha iyi futbol sergileyen futbolcularının tam anlamıyla lige odaklanmalarını isteyen deneyimli çalıştırıcının puan kaybına tahammülü yok. Antrenmanlar dışında futbolcularının tesislerde vakit geçirmelerini de isteyen deneyimli teknik direktör, başarını için takım içindeki arkadaşlığın da çok önemli olduğunu belirtti. (beIN Sports)

Etiketler :