Şenol Güneş'in 11'i nasıl olacak?

Şenol Güneş'in 11'i nasıl olacak?

Beşiktaş, Osmanlıspor karşılaşmasıyla 2017 yılının ilk resmi maçına çıkacak.

Zirve mücadelesinde kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş, devre arası sonrası maç 11'i merak ediliyor. Bilindiği gibi Beşiktaş, devre arası transfer döneminde Olcay Şahan'ı Trabzonspor'a verdi, Ryan Babel ile Matej Mitrovic'i kadrosuna dahil etti.

Mitrovic'in lisansı çıktı ve şans bulması halinde siyah-beyazlı formayı ilk kez Osmanlıspor karşısında giyecek. Ancak henüz hazır olmayan Mitrovic'in karşılaşmada görev yapması beklenmiyor.

Bir diğer yeni transfer olan Ryan Babel'in ise bu haberin yazıldığı sıralarda lisansı hazır değildi. Futbolcunun lisansının hazır olması halinde yarınki mücadelede oynayabilecek durumda bulunuyor. Lisansı hazır olursa Babel'in maça 11'de çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Siyah-beyazlılarda Talisca da sezonun 2. devresi için hazır durumda. Sakatlığı nedeniyle bu sezon sadece 6 maça çıkabilen oyuncumuz, sezonun ikinci bölümünde Beşiktaş'ın gol makinesi olması bekleniyor.

2017 Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı kadrosunda bulunan Aboubakar, Osmanlıspor karşısında forma giyemeyecek.

Antalya kampı süresinde Osmanlıspor maçının yanı sıra ikinci yarı için de ideal 11'ni belirlemeye çalışan teknik direktör Şenol Güneş, pazartesi oyanancak mücadelede, defans kurgusunda değişikliğe gitmeyi düşünmüyor.

Kaleyi yine Fabri'ye emanet edecek olan Güneş, savunmada Gökhan, Marcelo-Tosic ve Adriano ile maça başlayacak. Orta saha kurgusunda son kararını henüz vermeyen deneyimli teknik adam, Atiba-Tolgay-Talisca veya Atiba-Oğuzhan-Talısca üçlüsünü sahaya sürecek.

Hücumun kanatlarında Quaresma ve Babel’in görev yapması beklenirken, tek forvet görevini Cenk Tosun üstlenecek. (NTV Spor)

Etiketler :