Şenol Güneş'in 'Lens' düşüncesi!

Şenol Güneş'in 'Lens' düşüncesi!

Beşiktaş Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan Hollandalı Jeremain Lens için harekete geçti ancak Şenol Güneş'in tereddütleri var.

Ajans Beşiktaş - Başkan Fikret Orman’ın takımda görmeyi çok istediği Jeremain Lens konusunda Şenol Hoca endişeli. Tecrübeli çalıştırıcı, Orman ile yaptığı görüşmede Hollandalı oyuncunun bu sezon ve önceki sezonlarda yaşadığı uzun süreli sakatlıklara dikkat çekti.

Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş’ta; gündemden düşmeyen Jeremain Lens konusunda resmi girişimler için düğmeye basıldı. Sezon başında Fenerbahçe’den önce oyuncu ile el sıkışan ancak transferi gerçekleştirmeyen Siyah-Beyazlı yönetim, Premier Lig’de küme düşen Sunderland yetkilileri ile masaya oturma kararı aldı.

Bu transferi bitirerek Gökhan Gönül ve Caner Erkin’den sonra Fenerbahçe’ye bir gol daha atmak isteyen başkan Fikret Orman bu nedenle Jeremain Lens’i takımında görmeyi çok istiyor...

TAKIMIMDA TABİİ Kİ GÖRMEK İSTERİM’
Ancak Lens konusunda teknik direktör Şenol Güneş’in, tereddütleri var. Başkan Fikret Orman’ın, Hollandalı oyuncunun transferi ile ilgili fikrini sorduğu tecrübeli hoca, Lens’in çok iyi bir oyuncu olduğunu, şartlar uygun olduğu takdirde transfere “Evet” diyeceğini söyledi ancak endişelerini de dile getirdi. Şenol Güneş, Lens’in bu sezon geçirdiği uzun süreli sakatlıklarının yanı sıra daha önce oynadığı takımlarda da yaşadığı sakatlıklara dikkat çekip, “Çok kaliteli bir oyuncu. Bize kesinlikle katkı sağlayacaktır. Ancak yaşadığı sakatlıklar beni düşündürüyor. Ama uygun şartlar oluştuğu takdirde takımımda görmek isterim” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon ligde 24 maç oynayan Lens, 4 gol atıp 10 asist yaptı ve 14 gole 14 direkt katkı sağladı. (Habertürk/Kartal Yiğit)