Şenol Güneş'ten 3 isme açık çek!

Şenol Güneş'ten 3 isme açık çek!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hazırlık maçlarındaki performanslarına göre Caner Erkin, Demba Ba ve Ersan Gülüm'e ligde ve Avrupa'da şans verecek.

Ajans Beşiktaş - Antalyaspor deplasmanından beraberlikle dönerek takipçisi Medipol Başakşehir’le puan farkını 4’e çıkarma fırsatını kaçıran Beşiktaş’ta gözler Demba Ba’ya çevrildi. Ara transferde Çin’in Shanghai Shenhua takımından bedelsiz kiralanan Senegalli golcü yaklaşık 7 ay sonra sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Kartal’da teknik heyet cumartesi günü oynanacak hazırlık maçında Demba Ba’nın son durumunu görme fırsatı bulacak. Teknik Direktör Şenol Güneş, Romanya’nın Astra Giurgiu takımıyla İstanbul’da yapılacak maçta tecrübeli futbolcuya da forma verecek.

UEFA Avrupa Ligi listesinde ismi bulunmayan Demba Ba, Süper Lig maçlarında Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar’ın alternatifi olarak görev bekleyecek.

Şenol Güneş, Astra Giurgiu ile oynanacak maçta Demba Ba’nın yanı sıra Caner Erkin ile Ersan Gülüm’e de şans tanıyacak. Antalyaspor’la 23 Ekim’de oynanan lig maçında aşil tendonu kopan Caner yaklaşık 6 ay sonra sahaya çıkacak.

Beşiktaş'ın özellikle hem Avrupa hem de Süper Lig'de cezalı olan Aboubakar'ın yokluğunda Demba Ba'ya çok fazla ihtiyacı var. (Milliyet & Fanatik)