Şenol Güneş'ten F.Bahçe maçı öncesi "tahrik" uyarısı

Şenol Güneş'ten F.Bahçe maçı öncesi "tahrik" uyarısı

Şenol Güneş, Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından oyuncularını hem eleştirdi hem de ciddi uyarılarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın teknik patronu 18 dakikada 3-0 geriye düşmelerini savunmadaki hatalar ve erken havaya girmelerine bağladı, “Şu goller nasıl yenir? Kötü futbol oynayabiliriz ama böylesine basit goller yenmez. Bu yenilgi ders olsun. Şampiyon olmak istiyorsak Fenerbahçe’yi yenmek zorundayız” ifadelerini kullandı.
 
Maçtan bir gün önce oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Rakip eksik olsa da tehlikeli bir takım. Özellikle hücum bölgesinde kaliteli oyunculara sahipler” ifadelerini kullanan ve bu uyarısında haklı çıkan Güneş’in, “Hep söylüyorum bu iş garanti olmadan havaya girmemeliyiz. Şu goller nasıl yenir? Kötü futbol oynayabiliriz ama böylesine basit goller yenilmemeliydi. Erken gol yediğimiz için hamle yapma şansımız da azaldı. Bu yenilgi hepimize ders olsun. Hatalardan ders çıkartarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştuğu aktarıldı. Medipol Başakşehir yenilgisinin unutulmasını isteyen Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisini kazanmak zorunda olduklarının altını çizdi.
 
Siyah-beyazlı hocanın, “Her zaman söylüyorum rakip kim olursa olsun ayaklarımız yere sağlam basmalı. Önümüzde çok kritik bir Fenerbahçe maçı var. Şampiyon olmak istiyorsak o maçı kazanmak zorundayız” diye konuştuğu bildirildi. Bu arada Beşiktaşlı futbolcuların ise kendi aralarında maça gelen taraftarların 90 dakika boyunca verdiği desteği överek, “Bu maç Vodafone Arena’da olsaydı çevirirdik. Önümüzdeki önemli maçlar var ve üzülmeye vaktimiz yok. Fenerbahçe’yi tahriklere kapılmadan yeneceğiz. Her şey bizim elimizde” yorumunu yaptıkları ifade edildi. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)