Şenol Güneş'ten Kayseri'ye farklı 11

Şenol Güneş'ten Kayseri'ye farklı 11

Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalma yolunda avantaj yakalanması Beşiktaş'ta yüzleri güldürüyor.

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Şenol Güneş, ilk 45 dakika istenilen performansı sergileyemeyen futbolcularını devre arasında uyarırken, yaptığı değişiklikler oyunun seyrini de değiştirdi. İlk yarıda etkisiz kalan ve gördüğü sarı kartla rövanş için de cezalı duruma düşen Tolgay'ı kenara alan Güneş, Oğuzhan hamlesi ile etkili oldu. Takımının ikinci yarıdaki etkili oyunu ve beraberlik Güneş'i memnun etti.

 

Başkan Fikret Orman da maç sonrası hem Şenol Güneş'i hem de futbolcuları kutlarken, kendilerine büyük güven duyduklarını söyledi. Siyah beyazlı takımda Olympiakos'un elemesi halinde 75 biner lira prim verileceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta şimdi gözler Kayserispor ile pazar günü oynanacak spor toto süper lig'in 24. hafta mücadelesine çevrilirken, futbolcularından artık ligi düşünmelerini isteyen Şenol Güneş, kadroda rotasyonda yapacak.

Ligde cezalı olan Ricardo Quaresma ile Gökhan'ın yerine Olympiakos karşısında Avrupa'daki gol sayısını 5'e çıkaran Aboubakar ile Beck sahaya sürülecek. (BeIN Sports)