Şenol Güneş'ten oyunculara Başakşehir uyarısı

Şenol Güneş'ten oyunculara Başakşehir uyarısı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik patron Şenol Güneş, oyuncularına tej hedefin galibiyet olması gerektiği düşüncesini aşılamaya çalışıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe - Galatasaray derbisi kadar kritik bir randevuya çıkacak. Zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Medipol Başakşehir deplasmanında tek hedef galibiyet...
 
Şenol Güneş'in Medipol Başakşehir maçı öncesi yaptığı konuşma

Şampiyonlar Ligi'ne havlu atan ve lige konsantre olan Beşiktaş ligde kazandığı son 3 maçlık seriyi Medipol Başakşehir maçıyla birlikte 4'e çıkarmak istiyor. Bu konuyla ilgili Şenol Güneş oyuncularıyla bir araya geldi.

Fanatik'in haberine göre Şenol Güneş, “Önümüzdeki sene futbolun vitrini olan bu ligde daha iyi yerlere gelebilme adına önümüzde tek seçenek var, o da ligde şampiyonluk. Artık sadece buna odaklanacağız. Tek tek tüm maçları kazanmamız gerekiyor. Başakşehir bu ligin en iyi takımlarından biri. Kalitenizi gösterin ve iyi futbolla galip gelen taraf olun” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Etiketler :