"Şenol hoca bu laflarım sana, inşallah..."

"Şenol hoca bu laflarım sana, inşallah..."

Yemen Ekşioğlu , Vodafone Arena'da 2-2 beraberlikle biten Beşiktaş - Kayserispor maçını yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Fanatik gazetesi yazarı Yemen Ekşioğlu, bugünkü köşe yazısında maç hakkında değerlendirmelerde bulundu:

"...Beşiktaş adına dönersek, tek Atiba sağa-sola-geriye oynuyor diye kızıyorduk. Ancak yanındaki Talisca ve Oğuzhan maalesef yürüdü. Kulübeye bakıyorsun Mitrovic, Atınç, Gökhan, Tolgay, Necip yetenekleriyle defans ağırlıklı tamam... Rahmetli Vedat Okyar’ın dediği gibi ‘Savunma bakanı vardır, saldırma bakanlığı yoktur’ tek bir oyuncu, o da Ömer Şişmanoğlu, oyuna alacağın oyuncu. Üstelik Babel, Tolgay ve sahanın en iyilerinden Marcelo, Mitrovic değişikliği hiç hayırlı olmadı.

55. dakikada Aboubakar’ın golüne rağmen tribünde sıkıntı çekiyorduk. ‘Acaba acaba’ diye Adriano, düne kadar, en az altı puanı kişisel yetenekleriyle aldı. Biz bunları notlarımıza alırken, önce beraberlik golü, sonra da ikinci gol. Fabri’ye yakışmadı. Üzülüyorum... Her hafta Cenk Tosun için güzel bir şeyler yazayım diye zorluyorum kendimi ama olmuyor olmuyor. Bu gidişle de olmayacak. Beşiktaş’ın 90 dakika 10 kişi oynamaya ya da oynatmaya hakkı yok. Şenol hoca bu laflarım sana. Lütfen hocam adama yer arama. Bu maç iyi bir ders olmuştur. İnşallah bu 1 puan şampiyonluğumuzu getirir. Ve hocama son bir defa soruyorum Quaresma yok, açık oynayan tek Babel var. Hangi akla kulübeye çekiliyor, Oğuzhan ve Cenk sahadayken."