Şenol Hoca'dan "hazır olun" talimatı

Şenol Hoca'dan "hazır olun" talimatı

Şenol Güneş, ligde milli takım maçı için verilecek araya kadar oynanacak 5 maç için yol haritasını belirledi.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray derbisinden zaferle ayrılarak, ligin zirvesinde Medipol Başakşehir ile kalan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş beş maçlık yol haritası belirledi. Milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya kadar oynanacak UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig karşılaşmalarını kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapan başarılı hoca, tüm oyuncularına ‘hazır olun’ talimatı verdi.

Kartal bu süreçte sırasıyla Çaykur Rizespor, Olympiakos (D), Kayserispor, Olympiakos ve Antalyaspor (D) karşılaşmalarına çıkacak. Teknik patron Güneş zorlu dönemde bütün oyuncularından yararlanmaya çalışacak.

Yoğun maç dönemindeki sakatlık, ceza ve yorgunluk sorunlarını göz önünde bulunduran siyah-beyazlı çalıştırıcı, Ersan Gülüm ve kısa süre sonra takıma dahil olması beklenen Caner Erkin’den de yararlanmayı planlıyor. Çaykur Rizespor maçı öncesinde oyuncularıyla bu konuda bir toplantı yapacak olan deneyimli teknik adam, ligdeki 3 maçın kazanılması ve Avrupa’da çeyrek finale kalmalarının önlerini tamamen açacağını ifade edecek. Güneş ayrıca tüm oyuncularından bu kritik dönemde ekstra fedakârlık yapmalarını da isteyecek. (Mİlliyet / Serdar Sarıdağ)