Şenol Hoca'dan oyuncularına uyarılar: "Derbiyi değil UEFA'yı düşünün!"

Şenol Hoca'dan oyuncularına uyarılar: "Derbiyi değil UEFA'yı düşünün!"

Haftayı Akhisar galibiyetiyle kapatan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş’ten futbolculara bir dizi uyarı geldi.

Ajans Beşiktaş Derleme - Medipol Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftayı Akhisar galibiyetiyle kapatan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş’ten futbolculara bir dizi uyarı geldi.

Siyah-beyazlı hoca, şampiyonluk yarışında öne geçmelerinin sezon sonu için hiçbir şeyin garantisi olmadığını söyledi.

Ligde daha birçok kırılma noktası olabileceğini vurgulayan Güneş’in, Akhisar maçından sonra oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Biten bir şey yok. Bizi şimdiden şampiyon ilan edenlere bakmayın. Yapacak çok işimiz var. Önce Hapoel Beer Sheva maçını kazanmalıyız. Derbiyi ondan sonra konuşuruz” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

‘Son 10 dakika gibi olmasın!’
 
64 yaşındaki teknik adam, “Akhisar maçı artık geride kaldı. Şimdi ligi bir kenara bırakıp UEFA maçımıza odaklanıyoruz. Bu karşılaşmada baskılı oyunumuzu özellikle oyun sonuna kadar taşıyamadık. Şimdi önümüzde Hapoel Beer-Sheva maçı var. İsrail’de aldığımız 3-1’lik skora aldanmayın. Perşembe günkü rövanşta oyunun ilk anından son düdüğe kadar ağırlığımızı hissettirmeliyiz. Akhisar maçındaki son 10 dakikadaki gibi dağınık bir görüntüyle karşılaşmak istemiyorum” dedi.
 
‘Bu maçın telafisi yok’
 
Hapoel Beer-Sheva karşısında kontrollü bir oyun ortaya koymaları gerektiğini belirten Şenol Güneş, “Şampiyonlar Ligi’nde yaşadıklarımız ortada. Yeni bir sürprizle karşılaşmamak için herkes işini ciddiyetle yapacak. Bu karşılaşmasının telafisi yok. En iyi şekilde hazırlanıp tur atlayan taraf biz olmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı. (Milliyet & Fanatik)

Etiketler :