"Şenol hocanın kafasına atılan beş dikişin hesabı sorulmalı."

"Şenol hocanın kafasına atılan beş dikişin hesabı sorulmalı."

Vatan gazetesi yazarlarından Gökhan Dinç, dün yarıda kalan olaylı derbide yaşananları kaleme aldı.

Ajans Beşiktaş - İşte Gökhan Dinç'in yazısı:

BİZE derbi filan çok. Bize futbol da çok. Hatta bize rakip olduğumuz, olacağımız her şey çok. Dün gece yaşanan rezilliğin adını kimse koyamaz. Taraftar olamaz mesela. Çünkü kendi takımı ilk maçta 2-2’lik skorla dönmüş, maç 0-0 gidiyor, üstelik rakibin 10 kişi kalmış. İki kez korner atılırken olaylar nedeniyle maç durmuş, sözüm ona maçı izlemeye gelen lanet herifler sahaya müdahale ediyor. Bunu yapanların F.Bahçe taraftarı ile ilgisi olmadığını görmek için tabloyu ortaya koydum. 

KOCAMAN BİR HİÇSİNİZ
 
BIRAKIN F.Bahçe taraftarı olmayı bunları yapanların kesinlikle spor ve futbol ile ilgisi yok. Evinde, işinde ve sosyal hayatında mutsuzluk üzerine bir yaşam biçimi çizmiş, gücün ve hatta paranın bile yaptıramayacağını bir şeyi olmayan, fiziki şartlar nedeniyle insan dediğimiz bu heriflerin içimizdeki futbol sevgisini de öldürmesine izin vermeyelim. Çünkü neredeyse dün Beşiktaşlı bir futbol adamı (oyuncu-teknik direktör) neredeyse ölüyordu. Şenol hocanın kafasına atılan beş dikişin hesabı sorulmalı. 
 
KİMİN neyi kazanacağını söylesenize bana Allah aşkına? Tarihimizde bu ve benzeri yüzlerce örnek varken üstelik söylesenize ne kazanacaksınız rakip takım oyuncusuna zarar vererek? Ne kazandınız geçtiğimiz yıllarda yaşanan sulu derbilerde mesela? Kocaman bir hiç! Çünkü sizler kocaman bir hiçsiniz.
 
KİMSE ALMAYA GİTMESİN
 
GELELİM işin adli kısmına. Emniyet birimleri, savcılar, hakimler gerekli işlemleri yapacak. Ama bu olaylar nedeniyle yakalanan suçlularda yönetim kurulu üyeleri tarafından karakollardan toplanmayacak. Kendi nüfuzlarını, güçlerini bunun için kullanmayacak. Kullanmayacak ki gereken suçlular gerekli cezaları alacak ve futboldan bu tipleri uzaklaştıracağız.