Sergio Conceicao: "Yarın en iyi savunmayı yapmamız gerekiyor"

Sergio Conceicao: "Yarın en iyi savunmayı yapmamız gerekiyor"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş, evinde Porto'yu konuk edecek. Siyah-beyazlı takım, Porto'dan 1 puan alması taktirde adını son 16 turuna yazdırmayı başaracak.

Mücadele öncesinde Porto teknik direktörü Sergio Conceicao açıklamalarda bulundu; "Yarınki maçın sonucu çok önemli bizim için. Çok güçlü bir takımla karşılaşacağız. Son yıllardaki en iyi performansını sergileyen bir Beşiktaş'a karşı oynayacağız. Zorlukların farkındayız, rakibimizin gücünün farkındayız ama biz de iyi bir takımız. Rakibi iyi analiz ettik. Ona göre oynayacağız"

"Her maçta farklı bir strateji ile oynuyoruz. İlk maçta Beşiktaş hücum olarak bizden daha iyiydi. Bu maçta aynı şey olacağı anlamına gelmez. Maç beraberliğe geldiğinde farklı şeyler de olabilirdi. Daha iyi bir sonuç elde edebilirdik olmadı. Beşiktaş kazandı. Diğer maçlarda da aynı stratejileri izledim. Oyun içerisinde farklı dinamikler var."

"Böyle sıcak ve basklı atmosferler böyle statlar beni çok motive ediyor. Taraftarın baskısı oyunun bir parçası demek bizim için. Böyle atmosferler oyunu çok güzel hale getirir. Bu atmosfer bizi zorlayacak. Böyle bir ortamda oynamak beni mutlu eden bir unsur"

"Yarın daha farklı bir oyun oynayacağız. Belirleyici faktörler daha farklı olacak. En iyi savunmayı yapmamız gerekiyor. Her şeyi en iyi şekilde ve takım halinde yapmamız lazım. İki tarafın da çok iyi düşünülmesi gerekiyor. Beşiktaş çok farklı bir kapasiteye sahip. Maç içerisinde çeşitli zorluklarla karşılaşacağımızı düşünüyorum."

Etiketler :