"Seri yakalamak istiyoruz"

"Seri yakalamak istiyoruz"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında deplasmanda Hapoel Beer-Sheva ile karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu'nda deplasmanda Hapoel Beer Sheva ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve tur için önemli bir avantaj elde etti.

Maç sonu açıklamalar yapan futbolcumuz Tolgay, "3-1 iyi skorla ayrıldık ve şimdi bir seri yakalamak istiyoruz. Takım olarak iyi oynadık bugün. Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Taraftarımızın yüzünü güldürmeye, onları mutlu etmeye devam edeceğiz." dedi.

DİĞER FUTBOLCULAR NELER SÖYLEDİ?

Gökhan Gönül: "Futbol bu, ne olacağı belli olmaz ama 3-1 önemli bir skor. Hepimiz mutluyuz. Umarım tüm Türk halkı sevinmiştir."

Quaresma: "Zor olacağını biliyorduk ama iyi konsantre olduk. Zor zamanlarda ortaya çıkmak zorundayım ama takımın da bir parçasıyım. Takımın tecrübeli oyuncularından biri olarak ihtiyaç anında ortaya çıkmam gerekiyor ama genel anlamda takım olarak hareket ettik."

Necip Uysal: "Maça güzel başladık ama ardından golü yedik. İkinci yarıda 3-1'i bulduk ve avantajlı skorla döndük. Şimdiki amacımız İstanbul'da da güzel bir skorla tur atlamak. Uzun bir süre sonra top oynadım. Benim görevim her zaman kendimi hazır tutmak. Bugün de iyi oynadığımı düşünüyorum."