"Sezon başı çalışmalarımızı Çin'de yapacağız"

"Sezon başı çalışmalarımızı Çin'de yapacağız"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, A Spor'da Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Metin Albayrak şu ifadeleri kullandı:

"Moraller çok iyi. Takım çok iyi. Takımla hocamızla kahvaltı ettik. Şakalaştık sohbet ettik. Herkes çok keyfli. Bursa maçına iyi hazırlanıyoruz. Sakatlarımız düzeldi."

"Talisca ile ilgili Başkanımız savunmaya katılmak için haber bekliyor. Davet ederlerse Başkanımız savunma yapacak. Fenerbahçe mçaına baktığmızda herşeyin en iyisini yapan, pozitif oynayan bir takım vardı o da Beşiktaş'tı. Rakip ise oynatmamaya gelmiş, iyi niyetle gelmemişler. Yara vermek için gelmişler stadımıza."

"Statsız geçen sezon şampiyon olduk. Bu sezon 4 maçımızıda alıp 3.yıldızı takacağız. Kendimize güveniyoruz. Stadı bitmiş, Rakipler 10 bine oynarkeni 30 bin taraftar ortalamasına sahip, sponsorluk gelirleri en üst seviyede olan, Şenol hocamızla, ekibimizle bende rakip takım olsam karşılaşmak istemem."

"Geçen seneden farklı olarak herkes çok umutlu. Bu çocuklar herşeye layık. Biz de yönetim olarak destek veriyoruz. 4 maçımızı da kazanacağız. Sezon sonunda o kupayı Vodafone Arena'da kaldıracağız. "

"Çok transfer yapmayacağız. Nokta atışı transfer yapacacağız. Bütçemiz dahilinde sezon sonu takımızı 2-3 tık yukarı çıkaracak takım yapma hedefindeyiz. Türkiye'de şampiyon, Avrupa'da final oynamak istiyoruz."

"Bursaspor başkanıyla iyi ilişki içindeyiz. Bu dostluk tribünlere de sirayet etmesini diliyorum. Bizi iyi karşılayacaklarını düşünüyorum. Ölüm kalım maçımız değil galibiyet için gidiyoruz ama skoru hazmetmek lazım."

"1 senedir Uzakdoğu'ya açılmak için çalışıyoruz. Marka değerimizi arttırmak için takımı Asya'ya götürmek için hedefimiz var. Bununla ilgili çalışan ekibimiz var. Anlaşmayı yaptık. Sezon başı çalışmalarımızı Çin'de yapacağız. Çin'de Kartal Yuvaları, sponsorluk, altyapı gibi çalışmalarımız var. Beşiktaş'ı Dünya kulübü yapmak istiyoruz."