Siyasilerden Beşiktaş'a tebrik

Siyasilerden Beşiktaş'a tebrik

Şampiyon Beşiktaş'a siyasilerden tebrik mesajları geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve 3. yıldızı taktı. Siyasiler de Beşiktaş'ın 15. şampiyonluğunu tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’ın Süper Lig Şampiyonluğunu tebrik ederek, “Beşiktaş Süper Lig'de Türkiye Şampiyonu oldu. Tebrik ediyorum, kutluyorum" dedi. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Beşiktaş'ın şampiyon olması dolayısıyla, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a tebrik telgrafı gönderdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'ı, siyah beyazlıların şampiyonluğu dolayısıyla tebrik etti. CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Fikret Orman'ı telefonla arayarak tebrik etti. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından da "Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş'ı, Şenol Hocayı ve futbolcuları yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de sosyal medya hesabından Beşiktaş'ı tebrik etti. Gül şu mesajı yazdı: "Beşiktaş bu sene de şampiyonluğu güzel oyunuyla hak ederek kazandı.  Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Şampiyon Beşiktaş!"

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore Büyükelçi, elçilik konutuna Beşiktaş bayrağı asarak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlarken, Türkiye'de görev yaptığı 6 yılın 5'inde Beşiktaş'ın şampiyon olmasını "Bu da mı tesadüf? Manidar değil mi" mesajıyla paylaştı. Moore, Antep maçı sonrası "Çok tebrik ediyorum Beşiktaş'ım!" yazmıştı.