Süper Lig'in en değerlileri belli oldu! Beşiktaş zirvede...

Süper Lig'in en değerlileri belli oldu! Beşiktaş zirvede...

Transfermarkt’ın son verilerine göre kadrosunda toplamda 29 futbolcu bulunduran Beşiktaş’ın değeri artmaya devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’de transfer sezonuna damgasını vurarak; Alvaro Negredo, Pepe, Jeremain Lens ve Gary Medel gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, değerini katladı. Transfermarkt’ın son verilerine göre kadrosunda toplamda 29 futbolcu bulunduran Beşiktaş’ın değeri, 126 milyon Euro’ya ulaştı.

Kartal, bu değerle Süper Lig’in en pahalı takımları sıralamasında zirveye çıktı. İkinci sırada 112 milyon Euro’yla Galatasaray, üçüncü konumda da 102 milyon Euro’yla Fenerbahçe yer aldı.

Süper Lig'in en pahalı oyuncuları listesi de yapılan transferler ve sezon güncellemesinin ardından değişti. Antalyasporlu Samir Nasri, transfermarkt değerlerine göre 16 milyon euroluk değeriyle Süper Lig'in en pahalı oyuncusu oldu. Nasri'yi 13 milyon euroluk bonservis bedelleriyle Fenerbahçeli Janssen ve Beşiktaşlı Talisca takip etti. 3. sırada ise Galatasaray'dan 12 milyon euroluk değeriyle Feghouli yer aldı.

İşte Süper Lig'in en pahalı takımları;
Beşiktaş: 126 milyon euro
Galatasaray: 112 milyon euro
Fenerbahçe: 102 milyon euro
Başakşehir: 70 milyon euro
Trabzonspor: 69 milyon euro

Süper Lig'in en pahalı futbolcuları;
Samir Nasri: 16 milyon euro
Talisca: 13 milyon euro
Janssen: 13 milyon euro
Feghouli: 12 milyon euro
Oğuzhan Özyakup: 12 milyon euro
Muslera: 11 milyon Euro

(Fanatik & Yeni Şafak)