Taison için onlar da devrede

Taison için onlar da devrede

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Taison'a Serie A'dan talip çıktı.

Ajans Beşiktaş - Radio Bandeirantes'e açıklamalarda bulunan Taison'un menajeri Diego Dornelles, İtalya'dan bazı telefonlar aldığını söylerken, "Inter mi?" sorusuna "Hayır, Lazio'dan." şeklinde yanıt verdi.

Menajer, "Taison, Brezilya Milli Takımı'yla 2018 Dünya Kupası'nda oynamak istiyor ve kalitesini göstermek için Serie A'nın çok uygun olduğunu söylüyor. Premier League de onun için iyi bir vitrin olabilir. Uzun zamandır Avrupa'da oynuyor ve önemli bir ligde oynamak için hazır" ifadelerini kullandı.

İlk olarak Fenerbahçe'nin gündemine gelen Taison iki kulübün Fred'in doping cezası almasına rağmen oynatılması konusundaki görüş ayrılıkları nedeniyle transferde mesafe kat edememişti.

Daha sonra devreye giren Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Shakhtar CEO'su Sergey Palkin'le yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi.

Shakhtar, Taison için 10 milyon Euro talep ederken Beşiktaş 5-6 milyon Euro aralığında bu transferi bitirmek istiyor. Shakhtar'da 7. yılını geçiren 29 yaşındaki oyuncu bu sezon 36 maçta 10 gol 2 asistlik bir katkı verdi. (Ajansspor)