Talisca 1 yıl daha Beşiktaş'ta

Talisca 1 yıl daha Beşiktaş'ta

Başkan Orman’ın “1 yıl kontratını uzattık” dediği Brezilyalı yıldız TFF’ye bildirildi. 23 yaşındaki maestro 32 maçta 15 gol, 6 asistle göz dolduruyor

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın sezon başında Portekiz'in Benfica ekibinden 2 milyon euro'ya satın alma opsiyonlu olarak kiraladığı Anderson Talisca, attığı goller ve sergilediği yüksek performansla taraftarın sevgilisi oldu. Sezon sonu yaklaşırken Talisca'nın siyah-beyazlı takımda kalıp kalmayacağı merakla bekleniyordu. Beşiktaş, Brezilyalı yıldızı Portekiz devinden 2 yıllığına kiralamış ama Benfica da sözleşmeye "25 milyon euro'ya öncelik Beşiktaş'ta olmak koşuluyla serbest kalır" maddesi koydurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Talisca'nın sözleşmesinin 1 sene daha uzatılacağını "1 yıl daha bizimle kalacak" diye ifade etmişti.

ÜCRETİNE ZAM
Kara Kartal, Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi yazı göndererek 23 yaşındaki maestrosunun sözleşmesini 1 sene daha uzattı. Lider Beşiktaş'a şu ana kadar 32 maçta 15 gol, 6 asistle şampiyonluk yolunda büyük katkı veren Talisca'nın yeni sözleşmesi ve TFF lisansı 5 Mayıs 2018'e kadar uzatıldı. Siyah-beyazlılar'da ilk sezonunda yıllık 1.5 milyon euro'ya oynayan ve 1 yıl daha Beşiktaş'ta kiralık oynamayı kabul eden yetenekli orta sahanın maaşının da yükseltildiği öğrenildi. (Fotomaç)