Talisca adım adım Brezilya'ya...

Talisca adım adım Brezilya'ya...

Bu sezon siyah-beyazlı formayla 13 gole ulaşıp, kariyer rekoru kıran Talisca, sadece Avrupa’da değil Brezilya’da da izleniyor.

Ajans Beşiktaş - Olympique Lyon maçına damgasını vuran Anderson Talisca ülkesi Brezilya’da da büyük beğeni topladı. 22 yaşındaki yıldızın milli takım seviyesinde olduğu ve takipte tutulduğu aktarıldı.

ESPN’de de Talisca’nın performansına övgü yapılarak, “Brezilya Milli Takım potansiyeli yok mu sizce de?” denildi. Öte yandan Brezilya Milli Takım ve futbolcularının istatistiklerini toplayan ‘Selecao Stats’, O.Lyon maçı özelinde Talisca hakkında geniş kapsamlı bir analiz ortaya koydu.

22 yaşındaki oyuncu için yapılan yorumda; “Bu sezon tahmin edilemez ve durdurulamaz bir şekilde oynuyor. Beşiktaş için en belirleyici anlarda sahne alıyor. Talisca sürekli yükselişte bir oyuncu. 10 numara ve gizli 9 numara gibi oynuyor. Liverpool’lu Firmino’ya tarzı benziyor. Olympique Lyon maçında da şanssızdı. 2 gol attı, bir penaltı kaydetti. Ama yetmedi, zaten hayal kırıklığı yüzünden belli oldu” ifadeleri kullanıldı. (Milliyet)