"Talisca için dev bir takım ölü taklidi yapıyor"

"Talisca için dev bir takım ölü taklidi yapıyor"

Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki tüm gelişmeleri ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ, Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle zirve yarışına tutunan siyah-beyazlı takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu:

"Burak Yılmaz Beşiktaş maçında forma giyse çok farklı olurdu. Burak çok eleştirildi, ama en çok gol atan isim. Yararlı bir futbolcu. Böylesine maçlarda Burak önemlidir. Beşiktaş ilk yarıda rakibi tartıyor, ikinci yarıda sonuca gidiyor. Yaş ortalaması yüksek, ama sezon sonuna doğru her hoca tecrübe ister. Beşiktaş; Fenerbahçe ve Trabzonspor'u yendiyse bunda tecrübeli isimlerin önemli rolü var. Böylesine bir ligde çelik gibi sinirleri olan isimlere ihtiyaç var. Beşiktaş'a şampiyonluğa götürecek etken tecrübe olabilir.
 
Negredo oyunun şifrelerini değiştirdi
 
Negredo girdiğinde Trabzonspor savunması yorgundu. Giren forvet, her zaman çıkan forvete teşekkür etmelidir. Çünkü o yoruyor. Negredo'nun Caner'e verdiği pasta inanılmaz bir falso var. Oyunun şifrelerini değiştirdi. 35 gol espriydi. Negredo'nun attığı 2-3 gol, 35 gole bedel. Negredo gizli forvet. Alanyaspor'da her şey Vagner Love'un üzerine kurulu. Alanyaspor'da Love gibi isim takımın öncüsü oldu. Beşiktaş'ta yardıra yardıra ben gideyim diyor, Bu olmaz, ama alışır. Vodafone Park'taki F.Bahçe maçında çıkarken yavaş hareket ediyordu, tribünler ıslıkladı. Uyanık olması lazım. Adaptasyon süresine ihtiyacı var.
 
Trabzonspor kendi özüne dönmeli
 
Trabzonspor insanı çok renklidir. Sana tepki gösterdiğini sanırsın, ama normal konuşmasıdır. Trabzon'da Şenol hoca seviliyor. Bana da tepki gösterenler oluyor, sevenler oluyor. Şenol hocaya verilen bir tepkiyi bütün şehre genellemenin alemi yok. Trabzonspor kendi özüne dönmeli. İnanılmaz bir genç potansiyel var. 
 
Quaresma'ya gelen 5 maç ceza
 
Cezadan kimse memnun değil. F.Bahçe, Beşiktaş kanadı ve Quaresma memnun değil. Kim ne istiyor belli değil. Cezalara standart getirilmeli. Kimsenin itiraz etmeyeceği cezalar getirilmeli. Bu işi kirletenler sosyal medya. Sosyal medyada kimliksiz dolaşmasınlar. Quresma'da ağır tahrike bakarım. İndirim olur. Quaresma neden F.Bahçe maçlarında böyle oluyor? Ben nedeni söylüyorum: Tahrik... Volkan'ı biliyoruz. Beşiktaş'ta da tahrik eden oyuncu var. Bu futbolcular ufak takımın oyuncuları olsa, cezayı alır, kimse de bir şey diyemez. Quaresma varsa karşındaki bekler çıkamaz. Başakşehir maçında eksikliği hissedilir. Talisca olmasın, hep Quaresma olsun derim. Çünkü bundan sonra maçlar final havasında. Tecrübe lazım. Ligin psikolojik lideri Beşiktaştır.
 
Şenol hoca maç maç gideceğiz diyor
 
Şenol hoca maç maç gideceğiz diyor. Şenol hoca maçlarda oyuncularına eğlenin, tadını çıkarın diyor. G.Saray'da Fatih hoca tecrübesi var, ama elinde yeni bir kadro var. Kadro genişliğine baktığımız zaman Beşiktaş'ı bir tık önde görüyorum. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde artık yok gibi. Devler Ligi'nde olmayınca Süper Lig birinci hedef olacak. Bu rakipler için dezavantaj. Ben rakiplerin yerinde olsam Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde yolunda devam etmesini isterdim.
 
Talisca için büyük bir takım ölü taklidi yapıyor
 
Çok büyük bir ligin bir takımı, Talisca için ölü taklidi yapıyor. 21 milyon euroyu verirse Beşiktaş'ta kalır. Benim bahsettiğim takım 30-35 milyon euroya Talisca'yı alır. Beşiktaş şampiyon olursa 2 tane bonservisle sağlam oyuncu alacak. Tolgay'ın Newcastle United'a gideceğini tahmin etmiyorum. Gözü Bundesliga'da.
 
Pepe, G.Birliği maçına yetişebilir
 
Pepe G.Birliği maçına yetişebilir. Çünkü özel kramponla oynatılacak. Lokal anestezi ile oynayabilir. Ağrıları olmazsa bir deneyecekler. Başakşehir maçında kesin olarak oynayacak. Bayern maçında forma giymez. Pepe'nin yokluğu, Medel nedeniyle Trabzonspor maçında hissedilmedi. Medel sezonun en iyi transferlerinden biri. Böyle giderse ve Beşiktaş şampiyon olursa, Medel Yılın futbolcusu ödülünü Gomis'in elinden alır. Medel taraftara güven veriyor. Akışkan futbola en uygun oyuncu. Kim getirdiyse alnından öpmek lazım. Adriano'da bir sıkıntı yok. G.Birliği maçında oynayabilir."

Etiketler :