"Talisca, Kartal’da kafasını keşfetti!"

"Talisca, Kartal’da kafasını keşfetti!"

Beşiktaş Süper Lig'in son haftasında Sivasspor'u evinde 5-1 mağlup ederek sezonu 4. sırada kapattı. Fanatik gazetesi Beşiktaş muhabiri Orhan Yıldırım karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Orhan Yıldırım'ın yazısı:

Son iki yılın şampiyonu Beşiktaş, ligi dördüncü sırada tamamlayabildi. Ligin son haftasına eksik kadro ile çıkan Güneş’in ekibi, kazanıp diğer rakiplerinin kaybetmesini bekleyecekti. Ancak bu gerçekleşmedi. Sahadan 5-1’lik skor ile ayrılan Beşiktaş, Devler Ligi’ne el sallayıp; UEFA ile yetinmek zorunda kaldı. Talisca ve Larin ikişer golle yıldızlaştı. Tribünler dramatik sona rağmen takımını bağrına bastı.

Kafası atınca! 

Beşiktaş’ta ikinci sezonunu tamamlayan Talisca, Kartal’da kafasını keşfetti!.. Duran top, teknik, şut, adam geçme gibi bir sürü özel yeteneği olan Brezilyalı’ya Güneş; kafa vuruşunu da ekletti. Talisca 30’da bu sezonki 8’inci kafa golüne imza attı. Golden önce Fabri, net pozisyonda Emre’nin gol atmasına engel oldu.

Larin göze girdi 

Ara transferde takıma katılan Larin, güçlü fiziği ve direk kaleye inme özelliği ile dikkat çekti. Kanadalı, 50’de attığı şık golle de skora katkı yapmasını bildi. Medel, Adriano, Babel de oyuna olumlu katkı verdiler. Lens, Tolgay ve Oğuzhan da son maç olmasına rağmen istekli mücadele içindeydiler.

Farklı tarife 

Beşiktaş, ikinci yarı rakibin bir eksik oynamasını affetmedi. Hakan Arslan’ın 55’de attığı gole rağmen Kartal hız kesmedi. Önce Larin ardından da Talisca attıkları gollerle farkı açtı. Güneş’in ekibinde son sözü 86’da Babel söyledi: 5-1. Konuk Sivasspor ligi erken bitirip tatil hacası içinde çıktığı maçı, aynı şekilde tamamladı.