Talisca yönetime seslendi

Talisca yönetime seslendi

Taraftarın sevgilisi haline gelen Talisca, yönetime çağrıda bulundu.

Ajans Beşiktaş Derleme - İkinci yarının süper transferi gözüyle bakılan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Talisca, Portekiz'e dönmek istemiyor.

Yönetimde 22 yaşındaki futbolcunun tapusu için bir an önce harekete geçmeyi planlıyor. Ancak 25 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu, bu niyetin önünde büyük bir engel.

Buna rağmen sıkı pazarlıkçı yönüyle bilinen Başkan Orman, sambacının bonservisi talebiyle Benfica'nın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

MUHTEŞEM DÖNÜŞ

Ligin ilk yarısında sağ ayak tarak kemiğinde meydana gelen kırık nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalan Talisca, kupadaki Boluspor maçının ardından ligde de Osmanlıspor karşılaşmasında fileleri havalandırarak muhteşem bir dönüş yaptı.

YÖNETİME ÇAĞRI

Cenk Tosun'dan Quaresma'ya kadar herkesin kendisine çok iyi davrandığını belirten Brezilyalı 10 numara, "Şimdi yeni zaferler kazanma zamanı. Daha yeni başlıyorum. Gollerimin ve performansımın devamı gelecek. Takımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Futboldan uzak kalmak benim için çok kötüydü. Ancak bir yandan da motivasyon kaynağı oldu. Artık zor günler geride kaldı" açıklamasını yapan Talisca, yönetimi çağrıda bulundu: "Bonservisimi Benfica'dan alın lütfen. Beşiktaş ile Avrupa'da ve ligde kalıcı başarılara imza atacağımıza inanıyorum." (AMK & Sabah / Fatih Doğan)
 

Etiketler :