"Talisca'nın cezası için TFF'ye başvuru yaptık"

"Talisca'nın cezası için TFF'ye başvuru yaptık"

Beşiktaşlı yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Metin Albayrak, Bayern Münih maçı öncesi hem müsabaka hakkında, hem de Talisca'nın cezasıyla ilgili açıklamalarda bulundular.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak. Bu zorlu maç öncesinde Almanya'ya gelen siyah beyazlılarda yöneticiler Metin Albayrak ve Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu. Her iki yönetici Fenerbahçe derbisi öncesinde Talisca'nın sarı kartının iptali hakkında da başvurduklarını dile getirdiler.

TRT Spor'a konuşan Metin Albayrak, "Talisca'nın cezası için başvurduk. Tabi kararı verecek olan Türkiye Futbol Federasyonu. Bunu da merakla bekliyoruz." diye konuştu.

Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi ise Bayern Münih maçı öncesinde, "Takımın havası iyi. Burası soğuk sadece. Üzerimizde bütün Türkiye'nin sorumluluğunu taşıyoruz. Biz buraya elemek için geliyoruz. Başarmak için geldik. Buradan iyi bir sonuçla dönersek Vodafone Park'ta şans bizden yana olacak." diye konuştu.

"OLAY VODAFONE PARK'TA BİTECEK"

Beşiktaş taraftarının şampiyonluklarda büyük katkısı var. Bayern Münih'i elersek bunda da büyük pay sahibi olacaklar. Olay Vodafone Park'ta bitecek. Biz burada Vodafone Park'a şanslı bir şekilde gidebilirsek tur şansımız daha fazla olacak. Biz iddialı olan bir gruptan lider çıktık. Bunu moral vermek için söylemiyorum. Beşiktaş'ın bu turda ciddi şanslı olduğunu düşünüyorum. Futbolun fıtratında tabi ki 3 sonuç var ama ben futbolcularımıza, teknik heyetimize güveniyorum.

Talisca'nın cezası iptal edilecek mi?

Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi, Talisca'nın cezası hakkında yaptığı açıklamada ise, "Daha önce birşeyin olmadığı bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez. Haklıysak, hakkımızın iadesini talep ediyoruz. Biz talepte bulunduk. Bundan sonra onlar düşünsün." diye konuştu. (Futbol Arena)

Etiketler :