"Talisca'yı tekrar kazanmak çok önemliydi."

"Talisca'yı tekrar kazanmak çok önemliydi."

Cenk'in gidişinin ardından goller atan Talisca için Cenk uygun bir forvet tipi miydi? Talisca'ya en uygun forvet nasıl olmalı? Nihat Kahveci ve Erkut Öztürk tartıştı.

Ajans Beşiktaş - Tivibu Spor'da Doğru Taktik programında Nihat Kahveci ve Erkut Öztürk "Talisca'ya uygun forvet tipi kim?" sorusunu tartıştılar.

Nihat Kahveci, "Cenk'in hakkını yemeyelim Cenk'te çok koridor açıp asist yapmış bir futbolcu. Çok başarılı olmuş bir futbolcu. Ama dediğim gibi Talisca Negredo'dan çok yararlanabilir. Çünkü arkası dönük oynamayı biliyor Negredo iyi servisler yapıyor. Mesela bu ikinci yarıdaki maçlarda Negredo ile duvar pası yapıp ceza sahası dışından gollerini görebiliriz. Quaresma'ya verip ortadan attığı golleri görebiliriz. Ama Beşiktaş adına ligin ikinci yarısının ikinci maçında Talisca'yı tekrar kazanmak çok önemliydi. Şampiyon olmak istiyorsa Beşiktaş daha çok kişinin çıkıp gol atması lazım. Çünkü Beşiktaş ilk yarıda gol sıkıntısı yaşadı. Her ne kadar Şampiyonlar Ligi'nde çok gol atsada Ligde gol sıkıntısı yaşayan bir Beşiktaş vardı.