TARİHTE BUGÜN | Beşiktaş Osmanlıspor'u 2 golle geçti!

TARİHTE BUGÜN | Beşiktaş Osmanlıspor'u 2 golle geçti!

16 Ocak 2017'de deplasmanda Osmanlıspor ile Karşılaşan Beşiktaş karşılaşmayı Talisca ve Cenk Tosun'un golleri ile galip tamamladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig 2016/2017 Sezonunda 16 Ocak 2017 Pazartesi günü saat 19:00'da deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaştı.

Osmanlı Stadı'nda oynanan Ali Palabıyık yönetimindeki karşılaşmayı 6429 kişi izledi. Maçın adamı %65 topla oynama oranıyla Anderson Talisca oldu.

Hakem Ali Palabıyık maçın ilk düdüğünü çalmasıyla mücadeleye ev sahibi ekip Osmanlıspor başladı. Karşılaşmanın ilk golü 20. dakikada Anderson Talisca ile geldi. Oğuzhan Özyakup'un pasıyla topla buluşan Anderson Talisca ceza yayı çizgisi üzerinden sol ayağının içiyle çok düzgün bir vuruş yaparak tpu ağlarla buluşturdu. 

Karşılaşmanın 2. golü ise yine siyah beyazlı takımdan 90. dakikada geliyor. Beşiktaş, Cenk Tosun ile farkı 2'ye çıkarıyor. Ceza yayının hemen solunda topu önüne alan Atiba Hutchinson pasını hemen önündeki Cenk Tosun'a atıyor. Cenk, ceza alanı içi sol çaprazında rakiplerini ekarte ettikten sonra sağ ayağıyla şutunu çekiyor ve top filelerle buluşuyor.

 

Etiketler :