TFF'nin kritik toplantısı... Karar ne zaman açıklanacak?

TFF'nin kritik toplantısı... Karar ne zaman açıklanacak?

TFF, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için toplantıya girdi.

Ajans Beşiktaş - Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması için TFF toplantıya başladı. Toplantının fazla uzun sürmesi beklenmiyor. TFF Yönetim Kurulu'nun yarıda kalan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine ilişkin kararını kısa bir süre içinde açıklaması bekleniyor. Toplantı saat 13.00 sularında başlamıştı.

Bu arada 14:30 sularında yeni bir gelişme yaşandı. Herkesin gözü kulağı TFF'den yapılacak açıklamadayken, bir son dakika haberi daha sizlere ulaştırdık. Tolga Zengin son gelişmeler üzerine PFDK'ya "ek savunma" verdi. TFF'nin kararında bu savunmanın da etkisi olacağı belirtiliyor.

Neler yaşanmıştı?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldiler. Müsabaka birçok kez, sarı-lacivertli taraftarların sahaya yabancı madde atması sebebiyle durdu. İkinci yarıda ise olaylar büyüdü. Sahaya madde atan taraftarlar, Şenol Güneş'in başının yarılmasına sebep oldu. Hakem Mete Kalkavan, olayların bu boyuta gelmesinin ardından karşılaşmayı tatil etti.

Etiketler :