Tolgay Arslan için kapıda bekleyen 3 transfer teklifi iddiası

Tolgay Arslan için kapıda bekleyen 3 transfer teklifi iddiası

Oğuzhan'dan kaptığı formayı bir daha bırakmayan gurbetçi yıldız Tolgay Arslan, kazanılan son üç maçta takıma büyük katkı verdi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ligde gaza basıp zirveye doğru uçarken takımdaki bir isim göz kamaştırıcı bir şekilde öne çıkıyor: Tolgay Arslan...

Gurbetçi yıldız, takımın 10 numarası Oğuzhan Özyakup'tan formayı kaptığından beri performansıyla galibiyetlerde büyük pay sahibi olmaya başladı. Modern bir orta saha oyuncusunun nasıl olduğunu gözler önüne seren Tolgay Arslan, asistini yaptı, geride gücünü kullanıp fauller aldı, takımı rahatlattı.

Oyunun iki yönünde de harikaydı. Attığı feykler ve vücut çalımlarıyla rakibi kolay ekarte ediyor, takımın hücum organizasyonlarına büyük katkı sağlıyor. İlk buluştuğu andaki topla oyunu son derece sakin ve kaliteli. Ayrıca ikili oyun becerisi de üst seviyede olan Tolgay Arslan, kondisyonunun ve öz güveninin de üst seviyede olmasıyla şu anda Şenol Güneş'in en çok güvendiği isim durumunda.

DEĞERİNİ 30'A KATLADI

2015 yılında Hamburg'tan 450 bin euroya transfer edilen Tolgay Arslan, sürekli olarak değerini artırdı. Son olarak 1-0 kazanılan G.Birliği maçında harika bir asist yapan 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun şu anki değeri 15 milyon euroyu buldu. Yani piyasa değerini yaklaşık olarak 30'a katladı.

TALİPLERİ ARTIYOR

Tolgay Arslan'ın Avrupa'dan talipleri de her geçen gün artıyor. Almanya'dan Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund, ara transfer döneminde yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimde bulununca Tolgay'ın sözleşmesi 2022 yılına kadar uzatılmıştı. Buna rağmen talipleri azalmadı. İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United da Tolgay için sezon sonunda resmî teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Etiketler :