Tolgay Arslan'dan Bayern Münih'e çarpıcı mesaj!

Tolgay Arslan'dan Bayern Münih'e çarpıcı mesaj!

Beşiktaş forması giyen Tolgay Arslan, Alman basınına Bayern Münih maçı öncesinde verdiği özel röportajında samimi açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Tolgay ArslanUEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki Bayern Münih maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Alman basınına özel bir röportaj veren Tolgay Arslan, Bayern Münih eşleşmesiyle ilgili samimi itiraflarda bulunurken, İstanbul'daki maça ve atmosfere de dikkat çekti.

Tolgay Arslan ilk olarak Beşiktaş'ın gelen durumunu değerlendirirken, ''Grubumuzu geçen yılın yarı finalisti Monaco, RB Leipzig ve Porto'nun önünde lider olarak bitirdik. Grup aşamasında bizden daha başarılı başka bir Türk takımı yok. Tabii ki Bayern'e saygı duyuyoruz ama korkmuyoruz. Tur için şansımızı zorlayacağız. Çok iyi bir takımız. Birçok başarıyı elde etmiş yıldızlarımız var. Umarım ilk maçta iyi bir sonuç alırız. Rövanşta kendi taraftarımızın önünde tur şansımız var'' şeklinde konuştu.

'Stadınız, Avrupa'nın en gürültülü yerlerinden biri değil mi?' sorusunu da yanıtlayan Tolgay Arslan, ''Kesinlikle, isterseniz Leipzig'e sorabilirsiniz'' cevabını verdi. Tolgay'a Timo Werner'in yaşadıklarının sorulması üzerine de ''Rakipler için oradaki atmosfer kesinlikle yeni bir deneyim'' dedi.

''TARAFTARIMIZ İNANILMAZ, ASLA OTURMAZLAR''

Dortmund'un altyapısında oynadığı hatırlatılan ve Dortmund'un sahasın ile kendi sahalarını kıyaslaması istenen Tolgay, ''İki stadyumu kıyaslamak zor. Seyirci sayıları çok farklı ama akustik olarak Dortmund, bizim sahamıza erişemez. Bunu açıklamak gerçekten zor, yaşamalısınız. Taraftarımız inanılmaz. Asla oturmazlar'' ifadelerini kullandı.



''MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ. BEŞİKTAŞ PES ETMEZ...''

'Bayern ile eşleştiğiniz için ne hissediyorsun? Barcelona ya da Manchester City ile eşleşmediğiniz için mutlu musunuz?' şeklindeki soruyu yanıtlayan Tolgay, ''Bayern'i de Barcelona ve Manchester City seviyesinde görüyoruz. Bayern'in üst düzey oyuncuları var ancak taraftarımızın da bize inancı tam. İlk maçı kaybetsek bile bir mucizeye imza atabileceğimizi düşünüyoruz. Beşiktaş asla pes etmez'' cevabını verdi.

Pepe'nin uzun yıllar Real Madrid'de önemli tecrübeler edindiğini hatırlatılması üzerine Tolgay Arslan gülerek, ''Açıkçası Lewandowski ve Pepe arasındaki düello çok ilginç olacak'' dedi.

Etiketler :