Tosic, F.Bahçe maçında olacak mı?

Tosic, F.Bahçe maçında olacak mı?

Marcelo’nun yanında Tosic’i isteyen Şenol Güneş, Sırp savunmacının Kadıköy’e yetiştirilmesini istiyor.

Siyah-Beyazlılar’ın Adanaspor ve Başakşehir maçlarında Dusko Tosic’in sakatlığı sebebiyle stoper hattında Marcelo’yla birlikte görev yapan Atınç Nukan’ın, hazır bir görüntü sergilememesi sonrasında teknik direktör Şenol Güneş harekete geçti.

Başarılı çalıştırıcının, ligde Kadıköy’de konuk olacakları Fenerbahçe maçını şimdiden düşünmeye başladığı ve sağlık heyetine Sırp futbolcunun yetiştirilmesi için talimat verdiği öğrenildi.

Atınç’ın özellikle Fabri’yle yaşadığı uyum sorununun Başakşehir karşılaşmasıyla zirve yapmasını göz önünde bulunduran şampiyon hocanın, derbi için planlarına bu sezon Marcelo’yla başarılı bir ikili olan Tosic’i dahil ettiği ve tecrübeli futbolcunun Kadıköy’de sahada olmasını planladığı bildirildi.

Adale sakatlığını atlatması sonrasında Siyah-Beyazlılar’ın Başakşehir mücadelesinin kadrosuna dahil edilen ancak maça saatler kala ağrılarının artması sonrasında 18 kişilik listeden çıkarılan tecrübeli futbolcunun da derbideki karşılaşmada ilk 11’deki yerine dönmek istediği ifade edildi. Bireysel olarak hazırlıklara başlayan Sırp savunmacının, bu hafta takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. (Fanatik)

Etiketler :