Trabzon'un oyun planı: Atiba ve Rodallega...

Trabzon'un oyun planı: Atiba ve Rodallega...

Süper Lig'in 2. yarısında iyi bir performans gösteren Trabzon, zirvenin sahibi Kartal’ı ağırlıyor

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor, Beşiktaş'ın alışılagelmiş baskılı oyununa aynı şekilde karşılık verecek. Bordo-mavili takımın teknik patronu Ersun Yanal, ofansif oyuncularına orta sahaya ve defansa yardıma gelmeleri gerektiğini tembihledi.

 

Okay ve Onazi ikilisinin orta sahadaki uyumundan memnun olan Yanal, Atiba'yı kilitleyerek rakibinin pas trafiğini önemli ölçüde düşürmeyi hesaplıyor.

Rodallega'ya şut emri

Ersun Yanal, kart cezalısı olan Dame N'Doye'un yokluğunda forvette görev alacak olan Hugo Rodallega ile hafta içinde yapılan antrenmanlarda özel olarak ilgilendi.

Tecrübeli çalıştırıcı, Kolombiyalı golcüden yakaladığı her fırsatta şut çekmesini istedi. Kanat oyuncularına da bu noktada Rodallega'ya daha fazla yardımcı olmaları gerektiğini belirtti.

Kaptan Onur Recep Kıvrak'a özel sorumluluklar veren Ersun Yanal, talebesinden saha içinde oluşabilecek gerginlikleri önlemek amacıyla gerekli müdahaleleri yapmasını istedi.

Yine 4-2-3-1 dizilişi ile sahada olması beklenen Yanal'ın güvendiği isimlerin başında ise 2-0 kazanılan G.Saray derbisinde yıldızlaşan Yusuf Yazıcı geliyor. (Sabah / Yunus Emre Sel)