Transfer taarruzu başlıyor!

Transfer taarruzu başlıyor!

Vodafone Arena'daki şampiyonluk kutlamalarının ardından yönetim ile Şenol Güneş başbaşa verip, bütün ihtimaller üzerinde değerlendirme yaptı. Eylem planı pazartesi netleşecek, salı günü de harekete geçilecek.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon planlaması için düğmeye basan Beşiktaş yönetimi, eylem planını uygulamaya koyma aşamasına getirdi. Sezon bitmeden önce Teknik Direktör Şenol Güneş'le istişare halinde yapılan çalışmalar, şampiyonluk kutlamalarının ardından hız kazandı. Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin önderliğinde Şenol Güneş'le yapılan toplantılarda yol haritası belirlendi... Bu dönemde gelecek-gidecek oyuncular ve ortaya çıkacak seçenekler tek tek ele alındı. Alternatifler masaya kondu.

İLK PLAN AS KADROYU KORUMAK

Geçtiğimiz sezonun başında Mario Gomez ve Jose Sosa olayından ağzı yanan yönetim ve teknik ekip, alternatifler üzerinde hayli kafa yordu... Teklif gelen ve ayrılma niyetinde olan oyuncular ile kadroya katılması düşünülen isimler üzerinde görüşmeler son aşamaya geldi. İlk hedef olarak kadrodaki oyuncuların hepsinin kalması için bütün imkanların seferber edilmesi kararı alındı... Bu konuda en büyük sorun Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'ın durumundaki belirsizlik.

İKİNCİ AŞAMA İSE SATIŞ

Yönetimin kafasını en çok meşgul eden konulardan biri de oyunculara gelen ciddi teklifler... Marcelo Guedes, Oğuzhan Özyakup ile Tolgay Arslan'ın durumları bu kapsamda inceleniyor. Bütün bu konularda izlenecek yol haritasına son şeklini pazartesi verecek olan yönetim, salı gününden itibaren uygulamaya geçecek. Kiralıktan dönecek oyuncular için de satış ve yeniden kiralama opsiyonları değerlendirilecek. (Akşam/Hakan Eyüpoğlu)