''Transfere ihtiyaç yok''

''Transfere ihtiyaç yok''

Dün oynanan Adanaspor-Beşiktaş maçının ardından Gökhan Dinç neler yazdı?

AMK gazetesi yazarı Gökhan Dinç bugünkü köşesini bu maça ayırmış.

Dinç'in yazısından öne çıkan satırlar:

"Beşiktaş'ın rotasyona en müsait takım olduğunu hafta içindeki yazımda sizlerle paylaşmıştım. Bu bağlamda Teknik Direktör Şenol Güneş'in Adana deplasmanına Adriano, Rhodolfo, Tosic ve Necip'i götürmemesinin bir sıkıntı yaratmayacağını düşünüyordum.

Öyle de oldu. Beşiktaş'ın ve dolayısıyla Şenol hocanın saha içindeki en önemli silahı Atiba-Oğuzhan ikilisi. Geçen sezon içinde ne diyorduk? Atiba-Oğuzhan-Sosa üçlüsü diyorduk. Her geçen hafta ortaya biraz daha net çıkıyor.

Aslında tüm gerçeklik Atiba-Oğuzhan ikilisinde. Dün Şenol hoca savunmanın önündeki ikiliyi Atiba-Tolgay yapıp önlerine Oğuzhan'ı koydu. İlk gole baktığımızda Atiba'nın yanında kendisini rahat hisseden Oğuzhan'ın asisti o bölgeden yaptığını görebiliriz.

Atiba-Oğuzhan yan yana oynar gerisi ne oynarsa oynar. Önlerine koyacağınız 10 numarayı da yıldız yapar bu ikili. Sosa öyle oldu. Tolgay da olmak üzere. Bu ikili her takıma lazım. Atiba ve Oğuzhan'a bir şey olmazsa Beşiktaş'ın sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum.

Sezon başından bu yana sürekli rotasyon yapan, hatta Atiba'yı bile rotasyonun içine alan Şenol hoca, her ne kadar yönetime ‘transfere ihtiyacım var' demek istese de sahadaki oyuncular bu takıma transfer ihtiyacı olmadığını performansları ile gösteriyor. (...) (AMK)