"Turu geçmişiz gibi bir hava var. İlk maç avantaj değil"

"Turu geçmişiz gibi bir hava var. İlk maç avantaj değil"

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Yunanistan temsilcisini yarın Vodafone Arena’da konuk edecek.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, golsüz beraberlik ya da her türlü galibiyette turu geçecek. 90 dakika 1-1 sonuçlanırsa maç uzayacak. 1-1 haricindeki diğer tüm gollü beraberlikler ya da mağlubiyet halinde ise Kartal’ın Avrupa macerası son bulacak.
 
ÇEYREK FİNAL BİLETİ ORTADA
 
Bu önemli maç öncesi teknik heyet futbolcuları karşılaşmaya mental açıdan da hazırlıyor. Oyuncularla konuşan Şenol Güneş ve yardımcıları, kendilerini zorlu bir karşılaşmanın beklediğinin altını çizip “İlk maçın 2. yarısında kurduğumuz üstünlük ve 1-1’lik skor nedeniyle kamuoyunda turu geçmişiz gibi bir hava oluştu. Ama şu an elde ettiğimiz bir şey yok. İlk maçta aldığımız 1-1’lik skor ciddi bir avantaj kabul edilemez. Hiçbir garantisi yok. Aksine çok tehlikeli bir skor.

DEPLASMANLARDA TEHLKELİ BİR TAKIM

Olympiakos özellikle de deplasmanda tehlikeli. 90 dakika boyunca skor ne olursa olsun dikkatli olmalıyız. Çeyrek final bileti ortada duruyor. Hapoel Beer Sheva rövanşı öncesi de turu geçmişiz gibi bir hava vardı. O maçta 1-0 öne geçmemize rağmen rakip bizi bir hayli zorladı. Maç boyunca konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz. Aksi halde istemediğimiz bir sonuç ortaya çıkabilir” ifadelerini kullandılar. (Vatan / Erdal Cömert)