Uğur Boral'dan Oğuzhan'a övgü!

Uğur Boral'dan Oğuzhan'a övgü!

Uğur Boral, Maçkolik Radyo'da Beşiktaş'a dair açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Uğur Boral, "Beşiktaş'tan sonra futbolu bırakma sebebim 14 yabancı kuralının çıkmış olması. Derbiyi futbol olarak konuşacak olursak Beşiktaş çok önde. Bu derbide favori Beşiktaş. Fenerbahçe formasının ağırlığı var ama Beşiktaş'ın şansı yüzde 51 diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Eski Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, programa katılarak Boral'a, "Beşiktaş'a geldiğinde ilk kimin milli futbolcu olması gerektiğini düşünüyordu?" sorusunu sordu. Boral ise, "Olcay'ı çok severim. Beşiktaş'a ilk transfer olduğunda nerede olduğunun farkında değildi. Olcay'a, 'Kendine güven, ileride milli takımın vazgeçilmezi olacaksın' dedim. Çok yetenekli, çok düzgün bir karakteri var" dedi.

Boral, "Feda döneminden biliyorduk Beşiktaş'ın önümüzdeki sezonlara damga vuracağını. Şampiyonluklar, yeni stat ve alınan genç oyuncuların iyi çıkması yönetimin başarısıdır. Stat inşaatı sırasında başka statlarda maç yapılması, şimdi deplasmanlarda daha iyi oynanmasının önünü açtı. Takımda istikrar devam ediyor. Planlı bir şekilde devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş kaptanı Oğuzhan Özyakup'ta, "Beşiktaş'a Oğuzhan'la aynı zamanda geldin. Onun performansını nasıl buluyorsun?" sorusunu sordu.  Boral, "Hollanda'da kamptayız. Oğuzhan uzaktan topu bir kontrol etti. O an topu kontrol edişinden çok iyi oyuncu olacağını anlamıştım. Özel bir futbolcu. Özgüveni yüksek, lider gibi davranıyor. Beni hiç yanıltmadı. Daha iyi yerlere gelecek, inanıyorum" diye konuştu.