Üst üste 9, toplamda 13.şampiyonluk!

Üst üste 9, toplamda 13.şampiyonluk!

Beşiktaş Mogaz, Amasya Taşovaspor'u mağlup ederek şampiyon oldu.

Ajans Beşiktaş - Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı 36 - 31 kazanan Beşiktaş Mogaz, ligin bitimine 4 hafta kala üst üste 9, toplamda ise 13. şampiyonluğunu elde etti.

Maç sonrası büyük bir sevinç yaşayan siyah - beyazlılar, şampiyonluğu ve Nemanja Pribak’ın doğum gününü saha ortasında pasta keserek kutladı.

Yaşadığı trafik kazası sonrası uzun bir tedavi süreci geçiren genç oyuncu Kubilay Yılmaz da bugün Süleyman Seba Spor Salonu’na gelerek şampiyonluğu kutladı. Saha ortasına gelerek taraftarlara üçlü çektiren Kubilay Yılmaz, daha sonra takım arkadaşlarıyla birlikte şampiyonluk pastasını kesti.

Beşiktaş Mogaz takımının oyuncuları siyah - beyazlı taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirerek şampiyonluk kutlamasını tamamladı.

Karşılaşma sonrkası konuşan Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın, "önemli olan Beşiktaş’a kupalar kazandırmak. Hentbolu bir marka haline getirmeye başladığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Ligi namağlup şampiyon bitirmek istiyoruz. Oyuncularım Türkiye Kupası’nı da kazanacaklardır" dedi.

Hentbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan ise "Hentbol takımımız uzun yıllar şampiyon olacak. Camiamıza hayırlı olsun. Teknik ekibe ve oyuncularımıza tebriklerimi sunuyorum" diye konuştu.