"Utanan var mı?"

"Utanan var mı?"

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Nilay Yılmaz, Şenol Güneş'in raporlarının ortaya çıkması üzerine bir yazı kaleme aldı.

Ajans Beşiktaş - Elbet niceleri var; ancak 19 Nisan 2018’de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş kupa maçında ve sonrasında yaşananlar da Türkiye futbol tarihine kara bir leke olarak geçti. Maçın 3 kere durduğu bir ortamda Şenol Güneş’in başına çakmak atılmasının ve Beşiktaş İdare Sorumlusu Erdinç Gültekin’in koridorda saldırıya uğramasının (kumpasçılar Fenerbahçe’nin soyunma odası koridorlarına kadar girmiş demek ki) bardağı taşıran son damla olduğu kara geceden sonra yaşananlar hepimizin hala hatırında. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu’nun yaşanan olaylardan kendilerini sıyırmak için attığı ‘tiyatrocu’ iftirası da, teknik direktör Aykut Kocaman’ın ‘kan yoktu’ diyerek Aziz Başkan’ına destek vermesi de unutulmaz elbet. Koskoca Finansbank yöneticilerinin başkanlarının peşine takılıp kafalarını sardığı ve akıllarınca Şenol Güneş ile dalga geçtiklerini sandıkları görüntüler de...

Gerçek ortaya çıktı!

Ama ‘gerçeğin er geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır’ işte. Önceki gün Şenol Güneş’in hastane raporları ortaya çıktı. Hani Şenol Güneş’in “Dayak yiyen bir adam olarak komplocu, kumpasçı, tiyatrocu olduk. O zaman seyirci niye ceza aldı, kulüp niye ceza aldı? Futboldaki şike sürecinde TFF Başkanı olan Mehmet Ali Aydınlar, şimdi Fenerbahçe’de. Onun hastanesine gittim” dediği raporlar. ‘Raporlarda Şenol Güneş’in kafasının saçlı derisinde yaralanmaya rastlandığı yazarken Güneş’in sahayı terk etmesinin en büyük nedenlerden biri olarak da tansiyonunun aniden yükselmesi de yer aldı’ diye yazdı gazeteler. Rapor da paylaşıldı haberlerde. Yapıştıkları koltukları bırakmamak için kendileri dışında herkesi suçlu ilan edenler, kazanmak için değerleri ve diğer insanları yok sayanlar, yöneticilerinin gazına gelip Şenol Güneş ile dalga geçtiğini sanan şahıslar utanmışlar mıdır acaba? Gerçi utanacak insan, zaten kafasına tuvalet kağıdı sarıp fotoğraf paylaşmaz, değil mi?

Aynı camia, iki profesyonel

Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı, sonuna kadar hak ederek çıktığı Final Four finalinde Real Madrid’e elendi. Maç sonu Fenerbahçe Doğuş’un başantrenörü Zeljko Obradovic, “Analizi hakem üzerinden yapmak çok doğru gelmiyor bana. Çok fazla hakem konularının üzerinde durmayacağım” diye konuştu. Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise istifa etmeye niyetlenip vazgeçtiğinden beri oyuna dair az, hakemler hakkında çok konuştu ve onları suçlayıp durdu. Aynı camia, 2 profesyonel. Biri Eurolig Finali’ni kaybettiği Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso ile kucaklaştı, diğeri Türkiye Kupası’nı kaybettiği rakibi Akhisar Belediyespor’un Teknik Direktörü Okan Buruk’un yüzüne dahi bakmadı. (Fanatik/Nilay Yılmaz)

Etiketler :