Utku Yuvakuran'ın babası eski milli futbolcu Semih Yuvakuran: "Utku, 10-15 yıl Beşiktaş'ın kalesini korur"

Utku Yuvakuran'ın babası eski milli futbolcu Semih Yuvakuran: "Utku, 10-15 yıl Beşiktaş'ın kalesini korur"

Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen eski milli futbolcu ve teknik direktör Semih Yuvakuran, Beşiktaş'ın kalesini koruyan oğlu Utku'nun siyah beyazlı takıma 10-15 yıl kaleci sorunu yaşatmayacağını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Yuvakuran, "Utku bulduğu şansları iyi değerlendiriyor. Bir parçanız oynuyor orada. Ben daha çok top gelsin istiyorum. Ne kadar çok top gelirse becerisini ortaya çıkartır. Başarılı olduğunu inanıyorum. Ama iki sene sonra daha farklı bir yerde olacaktır. Fiziği oturacak. Maç tecrübesi artacak. Birinci kaleci olduğu andan itibaren Beşiktaş'ın kalesini 10-15 yıl korur" dedi.   

Semih Yuvakuran, "Bundan sonra daha fazla şans bulacağına inanıyorum. Beşiktaş camiası da Utku'dan çok memnun. Taraftarlar da seviyor, tanımayan yok. Biz de zaman zaman Beşiktaş taraftarı oluyoruz Utku'dan dolayı. Ben Fenerbahçe kongre ve divan kurulu üyesiyim; ama Uktu'dan dolayı Beşiktaş'ı destekliyoruz. Aslında bizim ev Birleşmiş Milletler gibi eşim ve diğer oğlum Galatasaraylı, ben Fenerbahçeli, Utku Beşiktaşlı..." ifadelerini kullandı. (Ajansspor)

Etiketler :