Veli Kavlak F.Bahçe haberlerine gülüyor!

Veli Kavlak F.Bahçe haberlerine gülüyor!

Fenerbahçe'nin çirkin çıkışlarını Veli Kavlak'a sordular. Futbolcu net açıklama yaptı.

Beşiktaş teknik patronu Şenol Güneş'in "Fenerbahçe'den bize gelmek isteyen bir futbolcu oldu" açıklamasına karşılık sarı-lacivertlilerde aynı şekilde üstü kapalı ilginç bir açıklamaya imza attı. Fenerbahçe yönetimi Güneş'in "Kadronuzda bize gelmek isteyen oyuncu var" sözüne "Geçmişten günümüze ve hatta şuan ki Beşiktaş Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından aracılar vasıtasıyla tarafımıza haber göndererek, takımımıza transfer olma arzusunu ileten birçok futbolcu olmuştur." şeklinde cevap vermesi "Acaba bu oyuncu kim?" sorusunu gündeme getirdi.

Sporx haber sitesi, sarı-lacivetli yönetimin kastettiği futbolcunun Beşiktaş kadrosu içinde yer alan Veli Kavlak olduğunu iddia etti.

VELİ KAVLAK O HABERLERE GÜLÜYOR

Beşiktaşlı futbolcu bu konudaki sessizliğini Habertürk'ün internet sitesine bozdu. "Bu haberlere gülüyorum" diyen Veli Kavlak, "Ne benim menajerimden böyle bir isteğim olmuştur, ne de Fenerbahçe'den bana gelen bir talep olmuştur" ifadelerini kullandı.

Veli Kavlak uzun süren sakatlığı ile ilgili olarak da "Her şey yolunda gidiyor, en yakın zamanda sahalara tekrar döneceğim" dedi.