Veli Kavlak'tan transfer açıklaması

Veli Kavlak'tan transfer açıklaması

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş -  İşte Veli Kavlak'ın açıklamaları: Takım olarak şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. İki sene açık ara Türkiye'nin en iyi takımıydık. Hak ettik. Çok büyük bir iş çıkardık. Avusturya'dayım şu anda. Buradaki gurbetçiler de çok mutlular. Art arda 2-3 sene daha şampiyon olacağımızı düşünüyorlar. özgüvenimiz çok iyi tabi üst üste iki sene şampiyonluktan sonra.
 
Çok şey yazıldı sakatlığım hakkında, çok şey duydum. Hiçbirisi gerçekleri yansıtmıyor. İki senedir sakatlıkla uğraşıyorum. Ağarılarım nedeniyle hiçbir zaman yüzde yüze ulaşamadım. Ben iki sene yüzde yüze gelemedim maalesef. Hep ağrım vardı. Kupa maçlarında bile oynadım, geçer diye düşündüm ama geçmedi. Geri dönmeye çalışıyorum, çözüm bulundu. İnsanlarda Veli oynayamadı algısı var. Sakatıklar nedeniyle yüzde yüzümde değildim. Yüzde yüzdeyken hep oynadım. Başıma geldi bu sakatlık. Çeşitli etkenler var sakatlığımın süresinin uzamasında, detaylara girmeyeceğim.
 
2012'de tendonum koptu omzumda. Sonra hep ağrım oluştu. Doktora dedim ağrım var diye. MR çektirdikten sonra bir şey gözükmedi ve devamlı oynadım. 1 sene sonra yine doktora gittim ve ağrım var dedim. Bir daha MR çektirdim ve bir şey yok dediler. 2 sene kopuk tendonla top oynadım. Daha sonra Almanya'ya gitim ve iğne Mr'i çektirdiler. İğne olduktan sonra daha iyi anlaşılıyor. Tendon kopmuş, ameliyat olacaksın dediler. O ameliyatı oldum. 2 sene oynamam oradaki bölgeye zarar verdi. Eninde sonunda olay bulundu. Çok iyi hissediyorum ve döneceğim. Birkaç hafta rehabilitasyon süreci var ve geri döneceğim. İnsanlar oyuncunun ne çektiğini bilmiyorlar. Veli'nin performansı yetmedi diyorlar. 2-3 sene önce yetiyordu da şimdi neden yetmiyor diye sormazlar. Bu olayı çözdükten sonra döneceğim.
 
Ben ağrılarla oynadım. Kafa topuna çıkarken ağrım var, geriye dönerken ağrım var, pas yaparken ağrım var, müdahale ederken ağrım var. Ben nasıl top oynayayım? Geçer geçer dedim ama olmadı. Doğru olay bulunamadı. Şimdi raporları aldım. Her şey çok çok iyi gidiyor. Futbolu özledim, elimden geleni yapacağım.
 
Bana Avusturya'da verdiğim röportajda sordular; Beşiktaş ile ilgili son durum nedir diye. Şu an kiralık gidebilirim dedim. Rapid Wien'e bir zaman sonra dönmek isterim ama şu anda değil dedim. Rapid Wien'e şimdi dönmek istiyorum diye bir şey yok. İleride başladığım yerde bırakmak isterim dedim. Burası da yanlış algılandı. Beşiktaş'tan kiralık gidebilir miyim, gidemez miyim bunlar da netleşir. Karar vereceğim. Teklif gelirse kiralık gidebilirim 1 sene. Şu an görüştüğüm hiçbir takım yok. Transfer sezonu açılınca tam olarak belli olur.
 
Bizi bu saatten sonra kimse durduramaz diye düşünüyorum. Taraftarlara desteklerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Hep yanımdaydılar. (Ajansspor)